Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Eszes Szilvia (KOS-41.) az MTV gyakornoka!

Műhely-mélyvízből „az igazi″ híradóba

eszes_szMűhelytanára, Szilágyi Béla bent sokat segít neki, a bejutáshoz azonban saját szemfülességére is szüksége volt Eszes Szilvinek (KOS-41.). Március eleje óta az MTV Híradójának riporter-gyakornoka, komlpett anyagot készített már a Regionális Híradóba.

Szilvi igazi célja a műsorvezetés, a képen a Borbély-műhelyen az interjú műfaját gyakorolja. Interjúalanya a zeneszerző Rakonczai Viktor.

borbelymuhely_rakonczai_01

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés