Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mínuszos hírek, 2017 december

KOS-osok,
rangos állásokban

A mínuszos hír általában tényhír, csak az alapinformációt tartalmazza. A mínusz (–) tipográfiai jel, régebben minden hír ezzel kezdődött.
A hírcsokor (van hírbokor is) több összetartozó hírt jelent. 
Ilyet állítottunk most össze, olyan egykori diákjainkról, akik új média-munkahelyre, vagy új munkakörbe kerültek, vagy új műsorral jelentkeztek.  

GallCsongor53Hazahuzo

EchotvLogoLapos2017

Gáll Csongor (KOS-53.) – aki nem egészen fél évvel ezelőtt végzett a KOS-ban – az ATV után az Echo Tv főállású szerkesztő-riportere lett.

FarkasBence45StartfejesM4Sport2017.12.StandUp.jpg

m4_0Farkas Bence (KOS-45.) számos televíziós próbálkozás után az M4 Sport csatornán kedvenc sportágával, az úszással foglalkozhat, mint a Startfejes című magazin szerkesztő-riportere.

BelicsKrisztina34.boxHomokzsak2016

LanchidRadioVagottBelics Krisztina (KOS-34.), az egykori magyar bajnoki ezüstérmes ökölvívó, az MTVA szerkesztő-riportere a Lánchíd Rádiónál folytatja médiapályafutását.

JankoGergely53StudiobanMergesen

MTVALilaLogoJankó Gergő (KOS-53.) – minden idők legjobb KOS-évfolyamának (róluk ITT írtunk) hallgatója – sikerrel vette az MTVA honlapunkon is meghirdetett pályázatát, s mellékállásként az élő műsorok feliratozását végzi. Persze nem ilyen mérgesen és nem ebben a stúdióban. 

HorvathEmese49StandUpEstiUtca.jpg

tenyek2Horváth Emese (KOS-49.) már nem az RTL Klub munkatársa, hanem a Tv2  Tények egyik riportere. 

MaraKrisztianRetropolyMusical2017

Mára Krisztián (KOS-39.) a csupa ismert énekessel felálló Retropoly musical (előadások Szegedtől Debrecenig, Budapesttől Székelyudvarhelyig) line-producere.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés