Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mínuszos hírek, 2017 december

KOS-osok,
rangos állásokban

A mínuszos hír általában tényhír, csak az alapinformációt tartalmazza. A mínusz (–) tipográfiai jel, régebben minden hír ezzel kezdődött.
A hírcsokor (van hírbokor is) több összetartozó hírt jelent. 
Ilyet állítottunk most össze, olyan egykori diákjainkról, akik új média-munkahelyre, vagy új munkakörbe kerültek, vagy új műsorral jelentkeztek.  

GallCsongor53Hazahuzo

EchotvLogoLapos2017

Gáll Csongor (KOS-53.) – aki nem egészen fél évvel ezelőtt végzett a KOS-ban – az ATV után az Echo Tv főállású szerkesztő-riportere lett.

FarkasBence45StartfejesM4Sport2017.12.StandUp.jpg

m4_0Farkas Bence (KOS-45.) számos televíziós próbálkozás után az M4 Sport csatornán kedvenc sportágával, az úszással foglalkozhat, mint a Startfejes című magazin szerkesztő-riportere.

BelicsKrisztina34.boxHomokzsak2016

LanchidRadioVagottBelics Krisztina (KOS-34.), az egykori magyar bajnoki ezüstérmes ökölvívó, az MTVA szerkesztő-riportere a Lánchíd Rádiónál folytatja médiapályafutását.

JankoGergely53StudiobanMergesen

MTVALilaLogoJankó Gergő (KOS-53.) – minden idők legjobb KOS-évfolyamának (róluk ITT írtunk) hallgatója – sikerrel vette az MTVA honlapunkon is meghirdetett pályázatát, s mellékállásként az élő műsorok feliratozását végzi. Persze nem ilyen mérgesen és nem ebben a stúdióban. 

HorvathEmese49StandUpEstiUtca.jpg

tenyek2Horváth Emese (KOS-49.) már nem az RTL Klub munkatársa, hanem a Tv2  Tények egyik riportere. 

MaraKrisztianRetropolyMusical2017

Mára Krisztián (KOS-39.) a csupa ismert énekessel felálló Retropoly musical (előadások Szegedtől Debrecenig, Budapesttől Székelyudvarhelyig) line-producere.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés