Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mínuszos hírek II.

KOS-osok célegyenesben

A mínuszos hír általában tényhír, csak az alapinformációt tartalmazza. A mínusz (–) tipográfiai jel, régebben minden hír ezzel kezdődött.
A hírcsokor (van hírbokor is) több összetartozó hírt jelent.
KOS-osok (kis) lépéseiből állítottunk össze ilyen (kis) hírcsokrot.

KutizsuzsaAisa41KozeliKuti Zsuzsa Aisa (KOS-41.), az egykori NB1-es focistalány már hónapok óta a Magyar Labdarúgó Szövetségben dolgozik, mint a női labdarúgás elsőszámú kommunikátora. Most véglegesítették, azaz: főállású médiamunkás lett! Korábbi hír Zsuzsáról ITT.

PutzAttila12kicsiPutz Attila (KOS-12.), a Télapó Akciócsoport egykori motorja – Vadon Jánossal (KOS-13.) közösen –, a VIVA Tv, az HBO, az RTL Klub és a Kultúrpark egykori munkatársa, a Kriminális, a Tv ügyvédje, a Dob+Basszus, A sztárok a fejükre estek, a Nekünk 80, a Társulat szerkesztője, több film és színházi produkció rendezője az ATV-n látható Hazai Túrizmusban jelentkezik nagyriportjaival.

HamzaJudit41PortreLofarokFaragoPeterPortreMikrofonnal42Faragó Péter (KOS-42.) sokadik KOS-osként csatlakozott a mind hallgatottabb TRadió riporteri csapatához. Ugyanitt Hamza Judit (KOS-41.) már önálló műsort vezet. Mindketten meghallgathatók a rádió hangarchívumában, ITT.

BerkesiJudit42PortreBerkesi Judit (KOS-42.) az átalakuló TeleSport után a Digisportnál próbálkozott – műhelytársával, Újvári Mátéval (KOS-41.) együtt – és sikerrel járt: 2011. szeptember 1-jétől teljes gyakornoki státuszt kapott.

Korábbi mínuszos hírek ITT!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés