Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Mínuszos hírek II.

KOS-osok célegyenesben

A mínuszos hír általában tényhír, csak az alapinformációt tartalmazza. A mínusz (–) tipográfiai jel, régebben minden hír ezzel kezdődött.
A hírcsokor (van hírbokor is) több összetartozó hírt jelent.
KOS-osok (kis) lépéseiből állítottunk össze ilyen (kis) hírcsokrot.

KutizsuzsaAisa41KozeliKuti Zsuzsa Aisa (KOS-41.), az egykori NB1-es focistalány már hónapok óta a Magyar Labdarúgó Szövetségben dolgozik, mint a női labdarúgás elsőszámú kommunikátora. Most véglegesítették, azaz: főállású médiamunkás lett! Korábbi hír Zsuzsáról ITT.

PutzAttila12kicsiPutz Attila (KOS-12.), a Télapó Akciócsoport egykori motorja – Vadon Jánossal (KOS-13.) közösen –, a VIVA Tv, az HBO, az RTL Klub és a Kultúrpark egykori munkatársa, a Kriminális, a Tv ügyvédje, a Dob+Basszus, A sztárok a fejükre estek, a Nekünk 80, a Társulat szerkesztője, több film és színházi produkció rendezője az ATV-n látható Hazai Túrizmusban jelentkezik nagyriportjaival.

HamzaJudit41PortreLofarokFaragoPeterPortreMikrofonnal42Faragó Péter (KOS-42.) sokadik KOS-osként csatlakozott a mind hallgatottabb TRadió riporteri csapatához. Ugyanitt Hamza Judit (KOS-41.) már önálló műsort vezet. Mindketten meghallgathatók a rádió hangarchívumában, ITT.

BerkesiJudit42PortreBerkesi Judit (KOS-42.) az átalakuló TeleSport után a Digisportnál próbálkozott – műhelytársával, Újvári Mátéval (KOS-41.) együtt – és sikerrel járt: 2011. szeptember 1-jétől teljes gyakornoki státuszt kapott.

Korábbi mínuszos hírek ITT!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés