Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hogyan botlott bele 
a köztévé műsorvezetője 
anno a KOS-ba? 

„Fél éve jártunk a suliba, aikor már vittek minket a híradóhoz, elkezdtünk riporterkedni, és aztán jártunk műsorról műsorra. Nagyon jó műhely volt, kíváló szakemberek irányították a munkánkat”  – vallja a legnagyobb példányszámú magyar magazin, a Nők Lapja 2018 júniusi címlapsztorijában Novodomszky Éva KOS-15.), egykori diákunk és tanárunk.

NovodomszkyEva15NokLapjaCimlap2018.06.web

NovodomszkyEva15NokLapjaBelivCikk1.oldalPirossalBejelolveKOS.2018.06_LI.web

 NovodomszkyEva15NokLapjaOldalasKepNevjegy2018.06.webNovodomszkyEva15NokLapja2018.06_4

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Melyik labdarúgó mérkőzés otthoni kommentálása szerepeljen 2020 tavaszán a KOS-vizsgán?
 
Keresés