Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ökrös Gergő (KOS-15.) a Tv2 új kreatív vezetője

Exkosos diktál:
milyen műsort gyárt a kereskedelmi óriáscsatorna

OkrosGergelymini

OkrosGergoKEFE2012Egy hónapja sincs, hogy zsűrizett a KEFE-n (KOS Elsőfilmesek Fesztiválja), másnap órát tartott volt iskolájában... 2012. május 7-étől pedig Ökrös Gergő (KOS-15.) már a saját gyártású szórakoztató műsorokért felelős terület irányítója a TV2-nél.

Ökrös Gergelyt nevezte ki a TV2 kreatív vezetőjévé Kiss Péter, a csatorna programigazgatója.

OkrosGergelyDIPLOMAÖkrös Gergely (1998-ban vette át KOS-diplomáját Komlósi Gábortól, a 15. évfolyam ösztöndíjasaként) tizennégy éves televíziós pályafutása során több hazai televízió csatornának dolgozott, számos műsortípusban tapasztalatot szerezve előbb riporterként, szerkesztőként, majd főszerkesztőként, később kreatív producerként.

OkrosGergoTvadaskepen201A szakember 2008 óta tagja a TV2 csapatának, kinevezéséig a csatorna tartalomfejlesztési és nemzetközi formátumkutatási felelőse volt, valamit többek között olyan sikeres produkciókat jegyzett kreatív producerként, mint a Joshi Bharat, az Ezek megőrültek és A 40 milliós játszma. 2011-ben a ProSiebenSat1 vezetősége is elismerte munkáját, amikor a nemzetközi médiavállalat P7S1 Allstars Award elnevezésű versenyén Kreativitás & innováció kategóriában első díjat nyert (amiről ITT számoltunk be a KOS-honlapon).

Az Index.hu cikke alapján

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés