Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ökrös Gergő (KOS-15.) a Tv2 új kreatív vezetője

Exkosos diktál:
milyen műsort gyárt a kereskedelmi óriáscsatorna

OkrosGergelymini

OkrosGergoKEFE2012Egy hónapja sincs, hogy zsűrizett a KEFE-n (KOS Elsőfilmesek Fesztiválja), másnap órát tartott volt iskolájában... 2012. május 7-étől pedig Ökrös Gergő (KOS-15.) már a saját gyártású szórakoztató műsorokért felelős terület irányítója a TV2-nél.

Ökrös Gergelyt nevezte ki a TV2 kreatív vezetőjévé Kiss Péter, a csatorna programigazgatója.

OkrosGergelyDIPLOMAÖkrös Gergely (1998-ban vette át KOS-diplomáját Komlósi Gábortól, a 15. évfolyam ösztöndíjasaként) tizennégy éves televíziós pályafutása során több hazai televízió csatornának dolgozott, számos műsortípusban tapasztalatot szerezve előbb riporterként, szerkesztőként, majd főszerkesztőként, később kreatív producerként.

OkrosGergoTvadaskepen201A szakember 2008 óta tagja a TV2 csapatának, kinevezéséig a csatorna tartalomfejlesztési és nemzetközi formátumkutatási felelőse volt, valamit többek között olyan sikeres produkciókat jegyzett kreatív producerként, mint a Joshi Bharat, az Ezek megőrültek és A 40 milliós játszma. 2011-ben a ProSiebenSat1 vezetősége is elismerte munkáját, amikor a nemzetközi médiavállalat P7S1 Allstars Award elnevezésű versenyén Kreativitás & innováció kategóriában első díjat nyert (amiről ITT számoltunk be a KOS-honlapon).

Az Index.hu cikke alapján

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés