Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ökrös Gergő (KOS-15.) a Tv2 új kreatív vezetője

Exkosos diktál:
milyen műsort gyárt a kereskedelmi óriáscsatorna

OkrosGergelymini

OkrosGergoKEFE2012Egy hónapja sincs, hogy zsűrizett a KEFE-n (KOS Elsőfilmesek Fesztiválja), másnap órát tartott volt iskolájában... 2012. május 7-étől pedig Ökrös Gergő (KOS-15.) már a saját gyártású szórakoztató műsorokért felelős terület irányítója a TV2-nél.

Ökrös Gergelyt nevezte ki a TV2 kreatív vezetőjévé Kiss Péter, a csatorna programigazgatója.

OkrosGergelyDIPLOMAÖkrös Gergely (1998-ban vette át KOS-diplomáját Komlósi Gábortól, a 15. évfolyam ösztöndíjasaként) tizennégy éves televíziós pályafutása során több hazai televízió csatornának dolgozott, számos műsortípusban tapasztalatot szerezve előbb riporterként, szerkesztőként, majd főszerkesztőként, később kreatív producerként.

OkrosGergoTvadaskepen201A szakember 2008 óta tagja a TV2 csapatának, kinevezéséig a csatorna tartalomfejlesztési és nemzetközi formátumkutatási felelőse volt, valamit többek között olyan sikeres produkciókat jegyzett kreatív producerként, mint a Joshi Bharat, az Ezek megőrültek és A 40 milliós játszma. 2011-ben a ProSiebenSat1 vezetősége is elismerte munkáját, amikor a nemzetközi médiavállalat P7S1 Allstars Award elnevezésű versenyén Kreativitás & innováció kategóriában első díjat nyert (amiről ITT számoltunk be a KOS-honlapon).

Az Index.hu cikke alapján

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés