Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ökrös Gergő (KOS-15.) a Tv2 új kreatív vezetője

Exkosos diktál:
milyen műsort gyárt a kereskedelmi óriáscsatorna

OkrosGergelymini

OkrosGergoKEFE2012Egy hónapja sincs, hogy zsűrizett a KEFE-n (KOS Elsőfilmesek Fesztiválja), másnap órát tartott volt iskolájában... 2012. május 7-étől pedig Ökrös Gergő (KOS-15.) már a saját gyártású szórakoztató műsorokért felelős terület irányítója a TV2-nél.

Ökrös Gergelyt nevezte ki a TV2 kreatív vezetőjévé Kiss Péter, a csatorna programigazgatója.

OkrosGergelyDIPLOMAÖkrös Gergely (1998-ban vette át KOS-diplomáját Komlósi Gábortól, a 15. évfolyam ösztöndíjasaként) tizennégy éves televíziós pályafutása során több hazai televízió csatornának dolgozott, számos műsortípusban tapasztalatot szerezve előbb riporterként, szerkesztőként, majd főszerkesztőként, később kreatív producerként.

OkrosGergoTvadaskepen201A szakember 2008 óta tagja a TV2 csapatának, kinevezéséig a csatorna tartalomfejlesztési és nemzetközi formátumkutatási felelőse volt, valamit többek között olyan sikeres produkciókat jegyzett kreatív producerként, mint a Joshi Bharat, az Ezek megőrültek és A 40 milliós játszma. 2011-ben a ProSiebenSat1 vezetősége is elismerte munkáját, amikor a nemzetközi médiavállalat P7S1 Allstars Award elnevezésű versenyén Kreativitás & innováció kategóriában első díjat nyert (amiről ITT számoltunk be a KOS-honlapon).

Az Index.hu cikke alapján

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés