Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pataki Gábor (KOS-35.) kettős sikere

Az újpesti fociklub
és a jégkorong-szövetség sajtófőnöke
 – egyszerre

PatakiGabor35DHradiokozvNem mindennapi karrier: Pataki Gábor (KOS-35.) volt már napilapos újságíró (24Óra), rádióriporter (Pelikán és Oldies Rádió), tévés (Pretanet Stúdió), sportszínház-szervező, online-szerkesztő (autopro.hu), sportesemény szpíkere és szépségverseny közvetítője.
PatakiGabor35KOSmezNem is beszélve KOS-ösztöndíjáról (2007/2008), tanársegédi (PRE-KOS 2011), majd műhelyvezetői (KOS 2011/2012) szerepéről.

MagyarJegkorongSzovetsegMost pedig pár nap különbséggel kapott felkérést az Újpest FC kommunikációs igazgatói és a Magyar Jégkorong Szövetség sajtófőnöki posztjára.
UTE3S mivel a labdarúgás és a hoki („a tél focija!″) megfér egymással, s a két munkaadó is beleegyezett a duplázásba, Gábornak – aki naponta vidékről ingázik a fővárosba – már csak két hátralévő államvizsgájával kell összeegyeztetnie munkáit.
Feladat és álláshalmozó stílusát ismerve: menni fog!

KGPatakiMuhelyzaroVm2010Pataki35Hajos


A honlap keresőjével
– a jobboldali hasábban – 
Pataki Gábor 12 ilyen-olyan további sikeréről olvashatsz.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés