Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pataki Gábor (KOS-35.) kettős sikere

Az újpesti fociklub
és a jégkorong-szövetség sajtófőnöke
 – egyszerre

PatakiGabor35DHradiokozvNem mindennapi karrier: Pataki Gábor (KOS-35.) volt már napilapos újságíró (24Óra), rádióriporter (Pelikán és Oldies Rádió), tévés (Pretanet Stúdió), sportszínház-szervező, online-szerkesztő (autopro.hu), sportesemény szpíkere és szépségverseny közvetítője.
PatakiGabor35KOSmezNem is beszélve KOS-ösztöndíjáról (2007/2008), tanársegédi (PRE-KOS 2011), majd műhelyvezetői (KOS 2011/2012) szerepéről.

MagyarJegkorongSzovetsegMost pedig pár nap különbséggel kapott felkérést az Újpest FC kommunikációs igazgatói és a Magyar Jégkorong Szövetség sajtófőnöki posztjára.
UTE3S mivel a labdarúgás és a hoki („a tél focija!″) megfér egymással, s a két munkaadó is beleegyezett a duplázásba, Gábornak – aki naponta vidékről ingázik a fővárosba – már csak két hátralévő államvizsgájával kell összeegyeztetnie munkáit.
Feladat és álláshalmozó stílusát ismerve: menni fog!

KGPatakiMuhelyzaroVm2010Pataki35Hajos


A honlap keresőjével
– a jobboldali hasábban – 
Pataki Gábor 12 ilyen-olyan további sikeréről olvashatsz.

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés