Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pataki Gábor (KOS-35.) kettős sikere

Az újpesti fociklub
és a jégkorong-szövetség sajtófőnöke
 – egyszerre

PatakiGabor35DHradiokozvNem mindennapi karrier: Pataki Gábor (KOS-35.) volt már napilapos újságíró (24Óra), rádióriporter (Pelikán és Oldies Rádió), tévés (Pretanet Stúdió), sportszínház-szervező, online-szerkesztő (autopro.hu), sportesemény szpíkere és szépségverseny közvetítője.
PatakiGabor35KOSmezNem is beszélve KOS-ösztöndíjáról (2007/2008), tanársegédi (PRE-KOS 2011), majd műhelyvezetői (KOS 2011/2012) szerepéről.

MagyarJegkorongSzovetsegMost pedig pár nap különbséggel kapott felkérést az Újpest FC kommunikációs igazgatói és a Magyar Jégkorong Szövetség sajtófőnöki posztjára.
UTE3S mivel a labdarúgás és a hoki („a tél focija!″) megfér egymással, s a két munkaadó is beleegyezett a duplázásba, Gábornak – aki naponta vidékről ingázik a fővárosba – már csak két hátralévő államvizsgájával kell összeegyeztetnie munkáit.
Feladat és álláshalmozó stílusát ismerve: menni fog!

KGPatakiMuhelyzaroVm2010Pataki35Hajos


A honlap keresőjével
– a jobboldali hasábban – 
Pataki Gábor 12 ilyen-olyan további sikeréről olvashatsz.

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés