Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pataki Gábor (KOS-35.) kettős sikere

Az újpesti fociklub
és a jégkorong-szövetség sajtófőnöke
 – egyszerre

PatakiGabor35DHradiokozvNem mindennapi karrier: Pataki Gábor (KOS-35.) volt már napilapos újságíró (24Óra), rádióriporter (Pelikán és Oldies Rádió), tévés (Pretanet Stúdió), sportszínház-szervező, online-szerkesztő (autopro.hu), sportesemény szpíkere és szépségverseny közvetítője.
PatakiGabor35KOSmezNem is beszélve KOS-ösztöndíjáról (2007/2008), tanársegédi (PRE-KOS 2011), majd műhelyvezetői (KOS 2011/2012) szerepéről.

MagyarJegkorongSzovetsegMost pedig pár nap különbséggel kapott felkérést az Újpest FC kommunikációs igazgatói és a Magyar Jégkorong Szövetség sajtófőnöki posztjára.
UTE3S mivel a labdarúgás és a hoki („a tél focija!″) megfér egymással, s a két munkaadó is beleegyezett a duplázásba, Gábornak – aki naponta vidékről ingázik a fővárosba – már csak két hátralévő államvizsgájával kell összeegyeztetnie munkáit.
Feladat és álláshalmozó stílusát ismerve: menni fog!

KGPatakiMuhelyzaroVm2010Pataki35Hajos


A honlap keresőjével
– a jobboldali hasábban – 
Pataki Gábor 12 ilyen-olyan további sikeréről olvashatsz.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés