Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Péterfi Judit (KOS-17.): az első címlap

„Minden adás izgalom, de ez ennek a szépsége”

– mondja új, híradó-műsorvezető szerepéről Péterfi Judit (KOS-17.), aki korábban a Fókusz riportereként vált ismertté.

PeterfiJudit17SzinesRTVCimlap2013Web

A legolvasottabb műsorújság, a Színes rtv 2013 novemberi számának címlapsztorijában el is meséli a Hír24 újdonsült munkatársa: „Korábban riporterként mindent elértem, amit akartam: csináltam szocioriportokat, forgattam dokumentumfilmet, interjút készítettem világsztárokkal, tudósíthattam sportversenyekről, például Forma-1-ről. ... A híradózásról még 20 év után is lehet és lesz mit tanulni.”

Örömteli „helyreigazítás”
PeterfiJudit17FulesCimlap2013Web

„Nem a Színes RTV-ben szerepelt először Péterfi Judit címlapon, hanem már október végén a Fülesben. Szóval újnak valóban új, de a Füles előzte ebben az RTV-t. -:) Kép csatolva.

PatakiGabor35KOSmezPataki Gábor
(KOS-35.)

KOStozsdeLogoHIVATALOS2013-tolVagvaZsukkJanosKarolyAmúgy jelenlegi KOS-hallgatók is beküldhették volna: még KOS-tőzsde-pontok is járnának érte... 14/47.: ITT!


PeterfiJudit17SzinesRTVBeliv2013Web

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés