Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Péterfi Judit (KOS-17.): az első címlap

„Minden adás izgalom, de ez ennek a szépsége”

– mondja új, híradó-műsorvezető szerepéről Péterfi Judit (KOS-17.), aki korábban a Fókusz riportereként vált ismertté.

PeterfiJudit17SzinesRTVCimlap2013Web

A legolvasottabb műsorújság, a Színes rtv 2013 novemberi számának címlapsztorijában el is meséli a Hír24 újdonsült munkatársa: „Korábban riporterként mindent elértem, amit akartam: csináltam szocioriportokat, forgattam dokumentumfilmet, interjút készítettem világsztárokkal, tudósíthattam sportversenyekről, például Forma-1-ről. ... A híradózásról még 20 év után is lehet és lesz mit tanulni.”

Örömteli „helyreigazítás”
PeterfiJudit17FulesCimlap2013Web

„Nem a Színes RTV-ben szerepelt először Péterfi Judit címlapon, hanem már október végén a Fülesben. Szóval újnak valóban új, de a Füles előzte ebben az RTV-t. -:) Kép csatolva.

PatakiGabor35KOSmezPataki Gábor
(KOS-35.)

KOStozsdeLogoHIVATALOS2013-tolVagvaZsukkJanosKarolyAmúgy jelenlegi KOS-hallgatók is beküldhették volna: még KOS-tőzsde-pontok is járnának érte... 14/47.: ITT!


PeterfiJudit17SzinesRTVBeliv2013Web

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés