Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Péterfi Judit (KOS-17.): az első címlap

„Minden adás izgalom, de ez ennek a szépsége”

– mondja új, híradó-műsorvezető szerepéről Péterfi Judit (KOS-17.), aki korábban a Fókusz riportereként vált ismertté.

PeterfiJudit17SzinesRTVCimlap2013Web

A legolvasottabb műsorújság, a Színes rtv 2013 novemberi számának címlapsztorijában el is meséli a Hír24 újdonsült munkatársa: „Korábban riporterként mindent elértem, amit akartam: csináltam szocioriportokat, forgattam dokumentumfilmet, interjút készítettem világsztárokkal, tudósíthattam sportversenyekről, például Forma-1-ről. ... A híradózásról még 20 év után is lehet és lesz mit tanulni.”

Örömteli „helyreigazítás”
PeterfiJudit17FulesCimlap2013Web

„Nem a Színes RTV-ben szerepelt először Péterfi Judit címlapon, hanem már október végén a Fülesben. Szóval újnak valóban új, de a Füles előzte ebben az RTV-t. -:) Kép csatolva.

PatakiGabor35KOSmezPataki Gábor
(KOS-35.)

KOStozsdeLogoHIVATALOS2013-tolVagvaZsukkJanosKarolyAmúgy jelenlegi KOS-hallgatók is beküldhették volna: még KOS-tőzsde-pontok is járnának érte... 14/47.: ITT!


PeterfiJudit17SzinesRTVBeliv2013Web

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés