Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Péterfi Judit (KOS-17.): az első címlap

„Minden adás izgalom, de ez ennek a szépsége”

– mondja új, híradó-műsorvezető szerepéről Péterfi Judit (KOS-17.), aki korábban a Fókusz riportereként vált ismertté.

PeterfiJudit17SzinesRTVCimlap2013Web

A legolvasottabb műsorújság, a Színes rtv 2013 novemberi számának címlapsztorijában el is meséli a Hír24 újdonsült munkatársa: „Korábban riporterként mindent elértem, amit akartam: csináltam szocioriportokat, forgattam dokumentumfilmet, interjút készítettem világsztárokkal, tudósíthattam sportversenyekről, például Forma-1-ről. ... A híradózásról még 20 év után is lehet és lesz mit tanulni.”

Örömteli „helyreigazítás”
PeterfiJudit17FulesCimlap2013Web

„Nem a Színes RTV-ben szerepelt először Péterfi Judit címlapon, hanem már október végén a Fülesben. Szóval újnak valóban új, de a Füles előzte ebben az RTV-t. -:) Kép csatolva.

PatakiGabor35KOSmezPataki Gábor
(KOS-35.)

KOStozsdeLogoHIVATALOS2013-tolVagvaZsukkJanosKarolyAmúgy jelenlegi KOS-hallgatók is beküldhették volna: még KOS-tőzsde-pontok is járnának érte... 14/47.: ITT!


PeterfiJudit17SzinesRTVBeliv2013Web

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés