Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Petrovics-Mérei Andrea (KOS-11.) és Murányi András MOB-elismerése

Tanárainkat díjazta a MOB

Petrovics-Mérei Andrea (KOS-11., a TeleSport műsorvezetője, a KOS tanára) a Magyar Olimpiai Bizottságtól Média Oklevelet kapott március 14-én, a MOB díjátadóján. Murányi András, műhelyvezető tanárunk Média Nívódíjat vehetett át a Nemzeti Sport felelős szerkesztőjeként. Méltatása így hangzott: „az elmúlt fél évben fontos szerepet játszott a Nemzeti Sport megújításában, új posztján minden eddiginél többet tett a magyar sportsikerek méltó bemutatásáért”.

MuranyiA-MOBdij02

MereiA-MOBdij

Mérei Andrea a MOB elnökétől, Borkai Zsolttól vette át az oklevelet

MuranyiA-MOBdij

A díjátadón sem maradtak el a műhelyeken megszokott Murányi-sziporkák

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés