Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Petrovics-Mérei Andrea (KOS-11.) és Murányi András MOB-elismerése

Tanárainkat díjazta a MOB

Petrovics-Mérei Andrea (KOS-11., a TeleSport műsorvezetője, a KOS tanára) a Magyar Olimpiai Bizottságtól Média Oklevelet kapott március 14-én, a MOB díjátadóján. Murányi András, műhelyvezető tanárunk Média Nívódíjat vehetett át a Nemzeti Sport felelős szerkesztőjeként. Méltatása így hangzott: „az elmúlt fél évben fontos szerepet játszott a Nemzeti Sport megújításában, új posztján minden eddiginél többet tett a magyar sportsikerek méltó bemutatásáért”.

MuranyiA-MOBdij02

MereiA-MOBdij

Mérei Andrea a MOB elnökétől, Borkai Zsolttól vette át az oklevelet

MuranyiA-MOBdij

A díjátadón sem maradtak el a műhelyeken megszokott Murányi-sziporkák

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés