Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Petrovics-Mérei Andrea (KOS-11.) és Murányi András MOB-elismerése

Tanárainkat díjazta a MOB

Petrovics-Mérei Andrea (KOS-11., a TeleSport műsorvezetője, a KOS tanára) a Magyar Olimpiai Bizottságtól Média Oklevelet kapott március 14-én, a MOB díjátadóján. Murányi András, műhelyvezető tanárunk Média Nívódíjat vehetett át a Nemzeti Sport felelős szerkesztőjeként. Méltatása így hangzott: „az elmúlt fél évben fontos szerepet játszott a Nemzeti Sport megújításában, új posztján minden eddiginél többet tett a magyar sportsikerek méltó bemutatásáért”.

MuranyiA-MOBdij02

MereiA-MOBdij

Mérei Andrea a MOB elnökétől, Borkai Zsolttól vette át az oklevelet

MuranyiA-MOBdij

A díjátadón sem maradtak el a műhelyeken megszokott Murányi-sziporkák

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés