Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pintér Luca (KOS-43.): főállású újságíró!

Blikk-bravúr

blikkÉvről évre egyre többen kerülnek a szakmába már a KOS II. félévében. De, hogy valaki már ekkor főállást kapjon egy országos napilapnál, az meglehetősen ritka. Ez a bravúr sikerült most végzős hallgatónknak, a már hónapok óta a legnagyobb példányszámú magyar lapnál gyakornokoskodó Pintér Lucának (KOS-43.).

PintrLuca43ff„Április 1-től hivatalosan is a Blikk csapatát erősítem. Sorstársaimnak üzenem, hogy a kitartó munkának, szorgalomnak volt, van és remélem lesz is eredménye még egy ilyen mókuskerék rendszerben is. :) "

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés