Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Pintér Luca (KOS-43.): főállású újságíró!

Blikk-bravúr

blikkÉvről évre egyre többen kerülnek a szakmába már a KOS II. félévében. De, hogy valaki már ekkor főállást kapjon egy országos napilapnál, az meglehetősen ritka. Ez a bravúr sikerült most végzős hallgatónknak, a már hónapok óta a legnagyobb példányszámú magyar lapnál gyakornokoskodó Pintér Lucának (KOS-43.).

PintrLuca43ff„Április 1-től hivatalosan is a Blikk csapatát erősítem. Sorstársaimnak üzenem, hogy a kitartó munkának, szorgalomnak volt, van és remélem lesz is eredménye még egy ilyen mókuskerék rendszerben is. :) "

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés