Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Női magazinok és programajánló portál

Radácsi Zsuzsa (KOS-38.) honlapot alapított

Radacsi_Zsuzsa_KOS38_portreSoma „Mamagésa″ első számú sajtósa számos alkalommal készített már interjút az egykori Megasztár-zsűritaggal. Radácsi Zsuzsát (KOS-38.) női magazinokhoz hívják, ám ezek mellett időt kell szakítania legújabb szenvedélyére: a www.veresiprogramok.hu programajánló portálra is. 

Legutóbbi Somával készült interjúját az Elixír Ezoterikus Magazinban olvashattuk, a sikeres írás állandó megbízást sejtet. A KOS-38. „Zsu″-ját az Éva Magazin vendégszerkesztőként hívta meg, így elmondható, hogy a női magazinok terén már sikeres nő.

Zsuzsi a KOS-osok összetartásáról is hírt ad: Bakos András (KOS-37.) a programsorozat rendszeres látogatója, és ha már ott van az eseményeken, színvonalas írásaival a honlap népszerűsítéséért is sokat tesz.

radacsi_kos38_somainterju_elixir

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés