Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Női magazinok és programajánló portál

Radácsi Zsuzsa (KOS-38.) honlapot alapított

Radacsi_Zsuzsa_KOS38_portreSoma „Mamagésa″ első számú sajtósa számos alkalommal készített már interjút az egykori Megasztár-zsűritaggal. Radácsi Zsuzsát (KOS-38.) női magazinokhoz hívják, ám ezek mellett időt kell szakítania legújabb szenvedélyére: a www.veresiprogramok.hu programajánló portálra is. 

Legutóbbi Somával készült interjúját az Elixír Ezoterikus Magazinban olvashattuk, a sikeres írás állandó megbízást sejtet. A KOS-38. „Zsu″-ját az Éva Magazin vendégszerkesztőként hívta meg, így elmondható, hogy a női magazinok terén már sikeres nő.

Zsuzsi a KOS-osok összetartásáról is hírt ad: Bakos András (KOS-37.) a programsorozat rendszeres látogatója, és ha már ott van az eseményeken, színvonalas írásaival a honlap népszerűsítéséért is sokat tesz.

radacsi_kos38_somainterju_elixir

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés