Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Női magazinok és programajánló portál

Radácsi Zsuzsa (KOS-38.) honlapot alapított

Radacsi_Zsuzsa_KOS38_portreSoma „Mamagésa″ első számú sajtósa számos alkalommal készített már interjút az egykori Megasztár-zsűritaggal. Radácsi Zsuzsát (KOS-38.) női magazinokhoz hívják, ám ezek mellett időt kell szakítania legújabb szenvedélyére: a www.veresiprogramok.hu programajánló portálra is. 

Legutóbbi Somával készült interjúját az Elixír Ezoterikus Magazinban olvashattuk, a sikeres írás állandó megbízást sejtet. A KOS-38. „Zsu″-ját az Éva Magazin vendégszerkesztőként hívta meg, így elmondható, hogy a női magazinok terén már sikeres nő.

Zsuzsi a KOS-osok összetartásáról is hírt ad: Bakos András (KOS-37.) a programsorozat rendszeres látogatója, és ha már ott van az eseményeken, színvonalas írásaival a honlap népszerűsítéséért is sokat tesz.

radacsi_kos38_somainterju_elixir

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés