Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Női magazinok és programajánló portál

Radácsi Zsuzsa (KOS-38.) honlapot alapított

Radacsi_Zsuzsa_KOS38_portreSoma „Mamagésa″ első számú sajtósa számos alkalommal készített már interjút az egykori Megasztár-zsűritaggal. Radácsi Zsuzsát (KOS-38.) női magazinokhoz hívják, ám ezek mellett időt kell szakítania legújabb szenvedélyére: a www.veresiprogramok.hu programajánló portálra is. 

Legutóbbi Somával készült interjúját az Elixír Ezoterikus Magazinban olvashattuk, a sikeres írás állandó megbízást sejtet. A KOS-38. „Zsu″-ját az Éva Magazin vendégszerkesztőként hívta meg, így elmondható, hogy a női magazinok terén már sikeres nő.

Zsuzsi a KOS-osok összetartásáról is hírt ad: Bakos András (KOS-37.) a programsorozat rendszeres látogatója, és ha már ott van az eseményeken, színvonalas írásaival a honlap népszerűsítéséért is sokat tesz.

radacsi_kos38_somainterju_elixir

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés