Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Simon B. Ágoston (KOS-19.): főszerkesztő

A Starrádió, a TV2, az MTV és az RTL Klub után...

SimonBAgoston

Simon B. Ágoston (KOS-19.), a 92.9 Star FM, a TvKispest, a TV2 (Aktív, Magellán), az MTV és az RTL Klub (Találkozások, Mónika-show, Fókusz) egykori szerkesztő-riportere nagy vállalkozásba fogott. Nem titkolt célja, hogy a 2011-ben indított nonprofit hírportálból profi, kereskedelmi médium legyen!
vidgetA VIDget.hu-t már most is országos, vezető médiumok (RTL Klub, Blikk, stop.hu) szakemberei szerkesztik. Most pedig 
új munkatársakat keresnek – a jelenlegi és egykori KOS-hallgatók között.
Részletek a hallgatói jelszóval védett Állás, munka, gyakorlat rovatban, ITT.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés