Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Stumpf Kata (KOS-43.) már az M4-en is

Mély vízből mélyvízbe

M4LogoMTVAsportcsatorna2015Már „vendégjátékos” KOS-os is erősíti az új sportcsatorna, az M4 csapatát: Stumpf Kata (KOS-43.) az MTVA Híradó és a Petőfi Tv  szerkesztő-riportere szakértő kommentátorként közreműködött a kazanyi világbajnokság műúszó versenyeinek közvetítésében.

StumpfKata43M4studio2015foldonUl

Ebből a szempontból sem ismeretlen számára a mélyvíz: a KOS előtti korszakában éveken át erősítette a magyar műúszó-válogatottat.

Egykori és jelenlegi KOS-osok főszereplésével indult az új sportcsatorna: ITT!

StumpfKata43HiradoVizsga2011web

Stumpf Kata (KOS-43.) anno: a KOS stúdiójában, a kamera előtt és a kulisszák mögött, a kontroll-monitoron

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés