Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szabó Gergő (KOS-13.) a válogatott új sajtófőnöke

Az Eb-re készülő csapat kommunikációjáért felel

mlszminiSzabó Gergő (KOS-13.) az utóbbi években hazai élvonalbeli futballklubok sajtófőnöki feladatait látta el, több vezetőedző mellett is dolgozott a Videoton FC Európa Liga-főtáblás, majd bajnoki címet nyerő együttesénél, az utóbbi hónapokban pedig az MTK Budapestnél tevékenykedett. Emellett a Magyar Televízió és a Hír TV sportszerkesztőségénél töltött idő alatt jelentős televíziós és újságírói tapasztalatra tett szert. Így minden szempontból tapasztalt szakember került Bernd Storck szövetségi kapitány és a magyar válogatott mellé.
szabo_gergo

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés