Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szabó Péter (KOS-52.) élőben a képernyőn

Péter premierje

DigiSport2014LaposÖrüljünk Wengernek, mert ilyen karriert nem fogunk többet látni – hangzott el a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban, amelynek többek között Szabó Péter, az Arsenal Szurkolói Klub bloggere volt a vendége 2016 szeptemberében.

SzaboPeter52ArsenalBloggerDigiSportTvVendegFekvo2016szept.jpg

Örülünk Szabó Péternek (KOS-52.), mert az ő ilyen (tévés) vagy olyan (írott) karrierjéből bőven fogunk még ennél is többet látni!

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés