Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szabó Péter (KOS-52.) élőben a képernyőn

Péter premierje

DigiSport2014LaposÖrüljünk Wengernek, mert ilyen karriert nem fogunk többet látni – hangzott el a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban, amelynek többek között Szabó Péter, az Arsenal Szurkolói Klub bloggere volt a vendége 2016 szeptemberében.

SzaboPeter52ArsenalBloggerDigiSportTvVendegFekvo2016szept.jpg

Örülünk Szabó Péternek (KOS-52.), mert az ő ilyen (tévés) vagy olyan (írott) karrierjéből bőven fogunk még ennél is többet látni!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés