Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szántó-címlapdömping

UNICEF-nagykövetünk a főoldalakon

gyogyhir_mini_szandodavid_2011marcSzántó Dávid (KOS-18.) ezúttal az Eszes rejtvénymagazin, valamint a Gyógyhír magazin címlapjára került. Utóbbi szerint „mindig számíthatunk tőle egy mosolyra, különösebb apropó nélkül.″ Hamarosan azért lesz oka mosolyogni: a KOS-ban tart előadást.

A Digisport kommentátora, valamint a tv2 Napló c. műsorának riportere az előző 

DigiSportfélévben a Suba-műhely vendég-értékelője volt. Ezúttal a két évfolyam sportos hallgatóinak együtt tart órát arról, miért nem hátrány a sokoldalúság. Az egyik első korkedvezménnyel KOS-t végzett hallgató március 27-én vasárnap érkezik a riporteriskolába!

SzantoD_eszesmagazin_2011marcius

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés