Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szántó-címlapdömping

UNICEF-nagykövetünk a főoldalakon

gyogyhir_mini_szandodavid_2011marcSzántó Dávid (KOS-18.) ezúttal az Eszes rejtvénymagazin, valamint a Gyógyhír magazin címlapjára került. Utóbbi szerint „mindig számíthatunk tőle egy mosolyra, különösebb apropó nélkül.″ Hamarosan azért lesz oka mosolyogni: a KOS-ban tart előadást.

A Digisport kommentátora, valamint a tv2 Napló c. műsorának riportere az előző 

DigiSportfélévben a Suba-műhely vendég-értékelője volt. Ezúttal a két évfolyam sportos hallgatóinak együtt tart órát arról, miért nem hátrány a sokoldalúság. Az egyik első korkedvezménnyel KOS-t végzett hallgató március 27-én vasárnap érkezik a riporteriskolába!

SzantoD_eszesmagazin_2011marcius

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés