Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szántó-címlapdömping

UNICEF-nagykövetünk a főoldalakon

gyogyhir_mini_szandodavid_2011marcSzántó Dávid (KOS-18.) ezúttal az Eszes rejtvénymagazin, valamint a Gyógyhír magazin címlapjára került. Utóbbi szerint „mindig számíthatunk tőle egy mosolyra, különösebb apropó nélkül.″ Hamarosan azért lesz oka mosolyogni: a KOS-ban tart előadást.

A Digisport kommentátora, valamint a tv2 Napló c. műsorának riportere az előző 

DigiSportfélévben a Suba-műhely vendég-értékelője volt. Ezúttal a két évfolyam sportos hallgatóinak együtt tart órát arról, miért nem hátrány a sokoldalúság. Az egyik első korkedvezménnyel KOS-t végzett hallgató március 27-én vasárnap érkezik a riporteriskolába!

SzantoD_eszesmagazin_2011marcius

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés