Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szántó Dávid (KOS-18.) tizenegyedik címlapja

prekos_logo19 nap múlva kezdődik:
INGYENES Nyílt Hét, 2012

Oldalvonalon kívül
– mégis címlapon 

Rendhagyó helyzetben született meg Szántó Dávid (KOS-18.) tizenegyedik címlapja. Az elmúlt tíz évben rendre akkor került borítóra, amikor sikerrel kommentált valamilyen világversenyt. Most meg akkor tették a legolvasottabb műsorújság első oldalára, amikor nem vitték ki az olimpiára. A vele készült interjúban erről is beszél.
Ilyen (is) a média.

SzantoDavidCimlapRtvReszletes2012augWeb

szd10 SzantoDavidNLcimlap2007 SzantoDavidFules2008 SzantoDavidRTVmusormagazinCimlap2008 SzantoDavid2008tvrhetCimlap

SzantoDavidFules2010Cimlapweb SzantoDavidStory2008 SzantoDavidCimlapTvrhet2011febr_001 Szanto_David_Bestcimlap_2011febr7 SzantoD_eszesmagazin_2011marcius

SzantoDavidCikkRtvReszletes2012Web

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés