Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szántó Dávid (KOS-18.) új műsora

"Ő is csak ember"

DigiSport2014LaposSzerda este debütált Szántó Dávid (KOS-18.) új műsora a Digi Sporton, "Ő is csak ember" címmel. A portrésorozatban Dávid egy-egy ismert és világklasszis hazai sportoló napját kíséri végig. Az együtt töltött idő alatt sokszor meglepő, végtelenül emberi arcukat mutatják meg a kőkemény bajnokok. Az első adásban például Cseh Lászlót ismerhették meg közelebbről a nézők. A beharangozót ITT nézhetitek meg. 

szantodavid

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés