Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lapot húzunk
a sportvizsgán?

SzilagyiLaszlo33

Legközelebb már a KOS (erősen) ajánlott sportkönyvei között is szerepelni fog: Szilágyi László (KOS-33.), a FourFourTwolabdarúgó szaklap főmunkatársa (!) olimpiai kártyasorozatot jelentetett meg.

SzilagyiLaszlo33KonyveOlimpiaiKartyak2012

Vagy lehet, hogy a Magyar olimpiai bajnokok Athéntól Londonig kártyakönyv lapjai már a 2013-as sportvizsgán is kézbe kerülnek?...

A játék száz, 1-100-ig számozott kártyalapból áll. Minden lap egyik oldalán egy magyar olimpiai bajnok képe látható. A másik oldalon az újkori ötkarikás játékokon egy vagy több, egyéni, illetve csapat aranyérmet szerzett sportoló pályafutásának legfontosabb állomásairól olvashatunk. 

A játékhoz mellékelt megoldófüzet tartalmazza a keresett sportoló nevét, születési helyét és évét, esetleg halálának dátumát, valamint olimpiai aranyérmének sportágát, a játékok helyszínét és esztendejét. 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés