Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lapot húzunk
a sportvizsgán?

SzilagyiLaszlo33

Legközelebb már a KOS (erősen) ajánlott sportkönyvei között is szerepelni fog: Szilágyi László (KOS-33.), a FourFourTwolabdarúgó szaklap főmunkatársa (!) olimpiai kártyasorozatot jelentetett meg.

SzilagyiLaszlo33KonyveOlimpiaiKartyak2012

Vagy lehet, hogy a Magyar olimpiai bajnokok Athéntól Londonig kártyakönyv lapjai már a 2013-as sportvizsgán is kézbe kerülnek?...

A játék száz, 1-100-ig számozott kártyalapból áll. Minden lap egyik oldalán egy magyar olimpiai bajnok képe látható. A másik oldalon az újkori ötkarikás játékokon egy vagy több, egyéni, illetve csapat aranyérmet szerzett sportoló pályafutásának legfontosabb állomásairól olvashatunk. 

A játékhoz mellékelt megoldófüzet tartalmazza a keresett sportoló nevét, születési helyét és évét, esetleg halálának dátumát, valamint olimpiai aranyérmének sportágát, a játékok helyszínét és esztendejét. 

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés