Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lapot húzunk
a sportvizsgán?

SzilagyiLaszlo33

Legközelebb már a KOS (erősen) ajánlott sportkönyvei között is szerepelni fog: Szilágyi László (KOS-33.), a FourFourTwolabdarúgó szaklap főmunkatársa (!) olimpiai kártyasorozatot jelentetett meg.

SzilagyiLaszlo33KonyveOlimpiaiKartyak2012

Vagy lehet, hogy a Magyar olimpiai bajnokok Athéntól Londonig kártyakönyv lapjai már a 2013-as sportvizsgán is kézbe kerülnek?...

A játék száz, 1-100-ig számozott kártyalapból áll. Minden lap egyik oldalán egy magyar olimpiai bajnok képe látható. A másik oldalon az újkori ötkarikás játékokon egy vagy több, egyéni, illetve csapat aranyérmet szerzett sportoló pályafutásának legfontosabb állomásairól olvashatunk. 

A játékhoz mellékelt megoldófüzet tartalmazza a keresett sportoló nevét, születési helyét és évét, esetleg halálának dátumát, valamint olimpiai aranyérmének sportágát, a játékok helyszínét és esztendejét. 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés