Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Lapot húzunk
a sportvizsgán?

SzilagyiLaszlo33

Legközelebb már a KOS (erősen) ajánlott sportkönyvei között is szerepelni fog: Szilágyi László (KOS-33.), a FourFourTwolabdarúgó szaklap főmunkatársa (!) olimpiai kártyasorozatot jelentetett meg.

SzilagyiLaszlo33KonyveOlimpiaiKartyak2012

Vagy lehet, hogy a Magyar olimpiai bajnokok Athéntól Londonig kártyakönyv lapjai már a 2013-as sportvizsgán is kézbe kerülnek?...

A játék száz, 1-100-ig számozott kártyalapból áll. Minden lap egyik oldalán egy magyar olimpiai bajnok képe látható. A másik oldalon az újkori ötkarikás játékokon egy vagy több, egyéni, illetve csapat aranyérmet szerzett sportoló pályafutásának legfontosabb állomásairól olvashatunk. 

A játékhoz mellékelt megoldófüzet tartalmazza a keresett sportoló nevét, születési helyét és évét, esetleg halálának dátumát, valamint olimpiai aranyérmének sportágát, a játékok helyszínét és esztendejét. 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés