Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szintet léptek a TV2-nél: Pál István (KOS-37.) és Sztrik Martin (KOS-55.)

Előléptették,
megüresedett helyére is egykori KOS-os került

Tv2csoportspilertv-eLogotv2uj

A TV2 digitális szerkesztőségében dolgozik már egykori hallgatóink közül Kubik Annamária (KOS-54.), Kungli Dávid (KOS-56.), s a már rutinos csapattagnak számító Pál István (KOS-39.) 

PalIstvan39Igazolvannyal2017 StrichMartin53_Studio2018_vagva

Pál Istvánt (KOS-37.) digitális média-menedzsernek léptették elő az egyik legnagyobb televíziós csatorna, a TV2 online szerkesztőségében 2019 nyarán.
Helyét a TV2 Csoport sportrészlegének internetes szerkesztőségében, a spilertv.hu-nál Sztrik Martin (KOS-55.) vette át, főállásban, webszerkesztőként.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés