Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szintet léptek a TV2-nél: Pál István (KOS-37.) és Sztrik Martin (KOS-55.)

Előléptették,
megüresedett helyére is egykori KOS-os került

Tv2csoportspilertv-eLogotv2uj

A TV2 digitális szerkesztőségében dolgozik már egykori hallgatóink közül Kubik Annamária (KOS-54.), Kungli Dávid (KOS-56.), s a már rutinos csapattagnak számító Pál István (KOS-39.) 

PalIstvan39Igazolvannyal2017 StrichMartin53_Studio2018_vagva

Pál Istvánt (KOS-37.) digitális média-menedzsernek léptették elő az egyik legnagyobb televíziós csatorna, a TV2 online szerkesztőségében 2019 nyarán.
Helyét a TV2 Csoport sportrészlegének internetes szerkesztőségében, a spilertv.hu-nál Sztrik Martin (KOS-55.) vette át, főállásban, webszerkesztőként.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés