Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szórád Máté (KOS-39.) tárlata

Egykori KOS-os portrékiállítása

SzoradMate39Portre"Portrék a Színház- és Filmművészeti Egyetem volt és jelenlegi hallgatóiról" – ez a címe Szórád Máté (KOS-39.) és társai közös tárlatának. A fiatal alkotók célja a dokumentálás mellett a generációk közötti kapcsolódási pontok felkutatása volt. A magyar színházi- és filmes szakma kiemelkedő alakjairól készített rendhagyó portrék mellett szelfik, GIF-ek és videók is készültek az elmúlt egy év során. A FUGA Vargha Mihály termében és a Katona József Színház előterében párhuzamosan nyíló kiállítás ezekből ad ízelítőt április 28-ig.

MEGNYITÓ:
2016. április 15. péntek 17 óra
Katona József Színház 

szfe150

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés