Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szórád Máté (KOS-39.) tárlata

Egykori KOS-os portrékiállítása

SzoradMate39Portre"Portrék a Színház- és Filmművészeti Egyetem volt és jelenlegi hallgatóiról" – ez a címe Szórád Máté (KOS-39.) és társai közös tárlatának. A fiatal alkotók célja a dokumentálás mellett a generációk közötti kapcsolódási pontok felkutatása volt. A magyar színházi- és filmes szakma kiemelkedő alakjairól készített rendhagyó portrék mellett szelfik, GIF-ek és videók is készültek az elmúlt egy év során. A FUGA Vargha Mihály termében és a Katona József Színház előterében párhuzamosan nyíló kiállítás ezekből ad ízelítőt április 28-ig.

MEGNYITÓ:
2016. április 15. péntek 17 óra
Katona József Színház 

szfe150

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés