Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Szujó Zoltán (KOS-19.): megint címlap!

Szujó sztár, de most nem ezért lett címlap-kedvenc!

Már meg sem lepődtem, amikor kezembe került az RTV Tipp című tv-újság és a borítóoldalon megint egy KOS-ost találtam. S megint Szujó Zoltánt (KOS-19.), akinek ez már a nagyon sokadik címlapja :). Az egykori KOS-ösztöndíjas és a Kovácsi-díj profi kategóriájának győztese említést tesz a Komlósi Oktatási Stúdióról is a vele készült rövid interjúban. Fényképekkel is alátámasztom. Remélem, ezek az információk megérnek 10 KOS-tőzsdepontot :)

Sipos László
Székesfehérvár

SzujoZoltanRtvTipp2012julCimlapWeb

Jár, mint mindenkinek, aki friss vagy eddig nálunk nem publikált hírt küld egy exdiákunkról, ahogy azt az első KOS-tőzsdefeladatunkban (ITT!) meghirdettük.

Azon pedig semmi csodálkoznivaló, hogy akadnak visszatérő címlapsztárok. (Egykori hallgatóinkról például már több mint 100 készült.) Szujó Zoli hirtelen jött újabb népszerűségének azonban nagyon is kézzelfogható magyarázata van. Eddig az RTL Klub sztárja volt, nemrég a közszolgálati médiához igazolt. Az RTL az egyik televíziós programújsággal áll kapcsolatban, az MTVA egy másikkal, illetve saját programmagazinja is van. 

SzujoZoltanSchellJudit2011julRSzinesTVCimlapWeb  SzujoFules2008decCimlapMini  SzujoFules2008cimlapmini  SzujoRTVmusormagazin2008CimlapMini

Szóval, ezen az oldalon még nem volt címlapsztori a közelgő Hungaroring-futam miatt amúgy is érdekessé vált Forma-1-es riporter. Most lecsaptak rá, most már „lehozhatják″ a képét.

RTLlogo2010tv2ujHogy mennyire nem jelenhet meg ebben az üzletágban (!) a konkurenciánál szereplő személyiség, arra jó példa, amikor az RTL Klub és a TV2 is átvágatta a KOS félperces reklámfilmjét. Itt is, ott is, csak olyan változat mehetett le, amelyikben csak az adott csatorna saját sztárjai szerepelhettek. 
BlikkLogoBorsDe figyeljük csak ilyen szemmel a bulvársajtót! A Blikkben az egyik, a Borsban a másik nagy kereskedelmi csatorna arcai vannak – finoman szólva is – túlsúlyban.
Média-összefonódások (nemcsak Magyarországon), 2012. 

SzujoZoltanRtvTipp2012julBeliv SzujoZoltanRtvTipp2012julCikk

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés