Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tóth Barbara (KOS-50.) főállásban

Kellemes Szalonskicc

Mint arról már korábban beszámoltunk, Tóth Barbara (KOS-50.) egy TV2-s produkcióban kezdett dolgozni novemberben, szerkesztő-gyakornokként. Az akkor még embargós műsor mára adásba került, Barbi pedig gyakornokból főállású, szerződéses munkatárs lett a Szalonskicc című magazinnál. Ráadásul, ha minden igaz, most új, izgalmas műsorokba is belevágnak a csapattal. Mi szurkolunk, hajrá-hajrá!

tothbarbi_szalonskicc


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés