Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tóth Barbara (KOS-50.) főállásban

Kellemes Szalonskicc

Mint arról már korábban beszámoltunk, Tóth Barbara (KOS-50.) egy TV2-s produkcióban kezdett dolgozni novemberben, szerkesztő-gyakornokként. Az akkor még embargós műsor mára adásba került, Barbi pedig gyakornokból főállású, szerződéses munkatárs lett a Szalonskicc című magazinnál. Ráadásul, ha minden igaz, most új, izgalmas műsorokba is belevágnak a csapattal. Mi szurkolunk, hajrá-hajrá!

tothbarbi_szalonskicc


KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés