Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Tóth Barbara (KOS-50.) főállásban

Kellemes Szalonskicc

Mint arról már korábban beszámoltunk, Tóth Barbara (KOS-50.) egy TV2-s produkcióban kezdett dolgozni novemberben, szerkesztő-gyakornokként. Az akkor még embargós műsor mára adásba került, Barbi pedig gyakornokból főállású, szerződéses munkatárs lett a Szalonskicc című magazinnál. Ráadásul, ha minden igaz, most új, izgalmas műsorokba is belevágnak a csapattal. Mi szurkolunk, hajrá-hajrá!

tothbarbi_szalonskicc


KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés