Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

V. Szabó Noémi (KOS-42.): főszerkesztő

KOS-diploma és főszerkesztői kinevezés ugyanazon a héten

VeszaboNoemi42KOSirodaEz a bravúr sikerült Szabó Noéminak (KOS-42.), aki 2012 januárjában átveszi a Szentendrei Kurír igényes magazinújság főszerkesztését.
A lapnál folytatott korábbi tevékenységéről ITT

Ráadás. V. Szabó Noémi kiemelkedő minősítéssel végezte el az iskolát, s KOS-diplomája mellé 2012 januárjában a Zsigmond Márta Média-díjat is átvehette, a hallgatói katzegóriában.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés