Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

V. Szabó Noémi (KOS-42.) hiánypótló cikke

Fest, tanul, tanít, ír...

VSzaboNoemi42keskenyNemcsak irigylésre méltóan harmonikus, csodálnivalóan sokoldalú is V. Szabó Noémi (KOS-42.). Ismert festőművészként érkezett hozzánk újságírást tanulni, a nyáron már tanársegédként segédkezett a PRE-KOS nyílt héten, s mindemellett még publikál is.

SzentendreiKurir2011VSzaboNoemiCikkCzeizel_2A Szentendrei Kurírban megjelent kétoldalas cikke igazi hiánypótló munka: a médiából jól ismert dr. Czeizel Endrét mutatja be, eleddig ismeretlen oldaláról. Még azt is megtudjuk a sztárgenetikusról, hogy eredetileg focistának készült.... 


SzentendreiKurir2011VSzaboNoemiCikkCzeizel_3SzentendreiKurir2011VSzaboNoemiCikkCzeizel_1

VSzaboNoemi42Tanit
További cikk V. Szabó Noémiról: ITT!

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés