Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

V. Szabó Noémi (KOS-42.) hiánypótló cikke

Fest, tanul, tanít, ír...

VSzaboNoemi42keskenyNemcsak irigylésre méltóan harmonikus, csodálnivalóan sokoldalú is V. Szabó Noémi (KOS-42.). Ismert festőművészként érkezett hozzánk újságírást tanulni, a nyáron már tanársegédként segédkezett a PRE-KOS nyílt héten, s mindemellett még publikál is.

SzentendreiKurir2011VSzaboNoemiCikkCzeizel_2A Szentendrei Kurírban megjelent kétoldalas cikke igazi hiánypótló munka: a médiából jól ismert dr. Czeizel Endrét mutatja be, eleddig ismeretlen oldaláról. Még azt is megtudjuk a sztárgenetikusról, hogy eredetileg focistának készült.... 


SzentendreiKurir2011VSzaboNoemiCikkCzeizel_3SzentendreiKurir2011VSzaboNoemiCikkCzeizel_1

VSzaboNoemi42Tanit
További cikk V. Szabó Noémiról: ITT!

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés