Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.): a címlapszéria folytatódik!

„Kibérelte”
az egészségmagazinok
borítóoldalát

Vámos Erika (KOS-16.) az MTV Híradója, az RTL Klubos Fókusz és egy kis közszolgálati MMM-es kalandozás után révbe ért: a tv2 Több mint TestŐr című egészségmagazinjával hosszú évek óta folyamatosan a csúcson van.
Az utóbbi hónapokban pedig újabb rekordokra tőr: az EZOélet, a Kedvenc, a Vital, a TestŐr, majd a Relax magazin után most a Diéta & fitnesz címlapjáról mosolyog ránk. Havonta egy új címlap – ez már Novodomszky, Jaksity, Gönczi magaslata (hogy csak exkososokat említsünk)...

VamosErika16CimlapDietaFitnesz2013Web

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés