Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.): több mint hihetetlen

Mikrofon helyett
fakanállal gyakorolt

VamosErikaSikeresNokCimlap2013marcHihetetlen: lassan nem múlik úgy el hét, hogy Vámos Erika (KOS-16.), a tv2 Több mint TestŐr című műsorának arca ne kerüljön borítóra. Márciusi címlap-sztrorijában média-tanulmányairól is mesél a Sikeres Nőkben.

„A televíziózás gyermekkori vágyam. Mindig néztem és – mikrofon helyett fakanállal a kezemben – utánoztam az egykori bemondónőket. Ez a vágyam pedig úgy teljesedett be, hogy kitermeltem annyi pénzt, amennyiből meg tudtam engedni magamnak, hogy jó ideig csak tanuljak média-vonalon.”

Médiacsoda?...

VamosErikaCsaladiLapCimlap2013apr

Hihetetlen: alig kicsivel később itt egy újabb Vámos-címlap. Most a Családi Lap első oldala! Hogy csinálja? Hogy lehet a rejtvény-újságoktól a divat-magazinokig, a családi folyóiratoktól a fitnesz-lapokig valamennyi újságot „becserkészni”? Tud valamit!

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés