Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.): több mint hihetetlen

Mikrofon helyett
fakanállal gyakorolt

VamosErikaSikeresNokCimlap2013marcHihetetlen: lassan nem múlik úgy el hét, hogy Vámos Erika (KOS-16.), a tv2 Több mint TestŐr című műsorának arca ne kerüljön borítóra. Márciusi címlap-sztrorijában média-tanulmányairól is mesél a Sikeres Nőkben.

„A televíziózás gyermekkori vágyam. Mindig néztem és – mikrofon helyett fakanállal a kezemben – utánoztam az egykori bemondónőket. Ez a vágyam pedig úgy teljesedett be, hogy kitermeltem annyi pénzt, amennyiből meg tudtam engedni magamnak, hogy jó ideig csak tanuljak média-vonalon.”

Médiacsoda?...

VamosErikaCsaladiLapCimlap2013apr

Hihetetlen: alig kicsivel később itt egy újabb Vámos-címlap. Most a Családi Lap első oldala! Hogy csinálja? Hogy lehet a rejtvény-újságoktól a divat-magazinokig, a családi folyóiratoktól a fitnesz-lapokig valamennyi újságot „becserkészni”? Tud valamit!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés