Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.): több mint hihetetlen

Mikrofon helyett
fakanállal gyakorolt

VamosErikaSikeresNokCimlap2013marcHihetetlen: lassan nem múlik úgy el hét, hogy Vámos Erika (KOS-16.), a tv2 Több mint TestŐr című műsorának arca ne kerüljön borítóra. Márciusi címlap-sztrorijában média-tanulmányairól is mesél a Sikeres Nőkben.

„A televíziózás gyermekkori vágyam. Mindig néztem és – mikrofon helyett fakanállal a kezemben – utánoztam az egykori bemondónőket. Ez a vágyam pedig úgy teljesedett be, hogy kitermeltem annyi pénzt, amennyiből meg tudtam engedni magamnak, hogy jó ideig csak tanuljak média-vonalon.”

Médiacsoda?...

VamosErikaCsaladiLapCimlap2013apr

Hihetetlen: alig kicsivel később itt egy újabb Vámos-címlap. Most a Családi Lap első oldala! Hogy csinálja? Hogy lehet a rejtvény-újságoktól a divat-magazinokig, a családi folyóiratoktól a fitnesz-lapokig valamennyi újságot „becserkészni”? Tud valamit!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés