Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.): több mint hihetetlen

Mikrofon helyett
fakanállal gyakorolt

VamosErikaSikeresNokCimlap2013marcHihetetlen: lassan nem múlik úgy el hét, hogy Vámos Erika (KOS-16.), a tv2 Több mint TestŐr című műsorának arca ne kerüljön borítóra. Márciusi címlap-sztrorijában média-tanulmányairól is mesél a Sikeres Nőkben.

„A televíziózás gyermekkori vágyam. Mindig néztem és – mikrofon helyett fakanállal a kezemben – utánoztam az egykori bemondónőket. Ez a vágyam pedig úgy teljesedett be, hogy kitermeltem annyi pénzt, amennyiből meg tudtam engedni magamnak, hogy jó ideig csak tanuljak média-vonalon.”

Médiacsoda?...

VamosErikaCsaladiLapCimlap2013apr

Hihetetlen: alig kicsivel később itt egy újabb Vámos-címlap. Most a Családi Lap első oldala! Hogy csinálja? Hogy lehet a rejtvény-újságoktól a divat-magazinokig, a családi folyóiratoktól a fitnesz-lapokig valamennyi újságot „becserkészni”? Tud valamit!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés