Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.) idén először címlapon

A TestŐr
ismét kedvenc és trendi

Tavaly szinte havonta került címlapra valamelyik magazinban, majd ősszel-télen hosszú szünet, de 2014 tavaszán ismét borítón Vámos Erika (KOS-16.) szerkesztő-műsorvezető.

VamosErika16Cimlap2014TrendKedvencWeb(Csak nem azért, mert ilyenkor lassan lekerül rólunk a kabát és ismét nagyon fontos lesz, hogy milyen az alakunk; a lapok pedig igazodnak ehhez az időszerű témához?!...)
Mindenesetre a TestŐr, a hetente most már kilenc adással (!) jelentkező életmód- és egészségmagazin (TV2, FEM3, SuperTV2, 90.9 Jazzy Rádió) főnökasszonya ezúttal a Kedvenc lapcsalád Trend magazinjának címlapján pózol.  

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés