Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.) idén először címlapon

A TestŐr
ismét kedvenc és trendi

Tavaly szinte havonta került címlapra valamelyik magazinban, majd ősszel-télen hosszú szünet, de 2014 tavaszán ismét borítón Vámos Erika (KOS-16.) szerkesztő-műsorvezető.

VamosErika16Cimlap2014TrendKedvencWeb(Csak nem azért, mert ilyenkor lassan lekerül rólunk a kabát és ismét nagyon fontos lesz, hogy milyen az alakunk; a lapok pedig igazodnak ehhez az időszerű témához?!...)
Mindenesetre a TestŐr, a hetente most már kilenc adással (!) jelentkező életmód- és egészségmagazin (TV2, FEM3, SuperTV2, 90.9 Jazzy Rádió) főnökasszonya ezúttal a Kedvenc lapcsalád Trend magazinjának címlapján pózol.  

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés