Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vámos Erika (KOS-16.) idén először címlapon

A TestŐr
ismét kedvenc és trendi

Tavaly szinte havonta került címlapra valamelyik magazinban, majd ősszel-télen hosszú szünet, de 2014 tavaszán ismét borítón Vámos Erika (KOS-16.) szerkesztő-műsorvezető.

VamosErika16Cimlap2014TrendKedvencWeb(Csak nem azért, mert ilyenkor lassan lekerül rólunk a kabát és ismét nagyon fontos lesz, hogy milyen az alakunk; a lapok pedig igazodnak ehhez az időszerű témához?!...)
Mindenesetre a TestŐr, a hetente most már kilenc adással (!) jelentkező életmód- és egészségmagazin (TV2, FEM3, SuperTV2, 90.9 Jazzy Rádió) főnökasszonya ezúttal a Kedvenc lapcsalád Trend magazinjának címlapján pózol.  

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés