Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Bea (KOS-14.) nem mindennapi könyvsikerei

Ötcsillagos írónőnk
– Amerikában és itthon

VanyikBea14MesevilagaPlakat2014.jpg

VanyikBea14Portre2014Nemcsak Ványik Beatrix (KOS-14.) fantázia-világa csodás, hanem az a karrier is, amelyet befutott könyveivel, Amerikában és itthon..

VanyikBea14KonyveMagyarul2014Borito

S külön „tanítani való” a remekül felépített reklámháttér! Érdemes megnézni a magyar kiadás videóját (ITT) és a könyv honlapját (ITT), de az a sikermese sem semmi, amit a KOS-nak írt, levelében:

Kedves Gábor!
Hosszú idő telt el az én Komlósis tanulmányaim óta.
Azért remélem, emlékszel még rám, az egykori ösztöndíjasra, akinek azt mondtad – most is hallom szinte –, hogy csak akkor nem leszek tévés, ha nem akarok, és adtál egy ládikát, aminek a tehetség a kulcsa.
Az életem más irányt vett, de azért írok most, hogy talán igazoljam feléd is, jó hogy hittél bennem, a nálatok eltöltött idő csak megerősítette, hogy nekem igenis írnom kell. A regényem (A fekete láng ura - Reign of the black flame) immár nyomtatásban is megjelent az USÁ-ban, és a Readers Favourite versenyen a rangos 5 csillagos értékelést kapta, valamint a Hollywood Book Festival-on a Honorable Mentions kategória egyik nyertese lett most júliusban.
Csak szerettem volna megosztani veled ezeket a sikereket, írok tovább örömmel és boldogan, magyarul immár a sorozat harmadik részét.
Bár nem lettem tévés (nem való nekem, inkább befelé forduló és befelé élő ember voltam és vagyok), én hálával gondolok a Komlósis éveimre!
További sok sikert mindenhez!
Üdv:
Beatrix
alias B. B. Vayk,
Ványik Beatrix (KOS-14.) 

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés