Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Bea (KOS-14.) nem mindennapi könyvsikerei

Ötcsillagos írónőnk
– Amerikában és itthon

VanyikBea14MesevilagaPlakat2014.jpg

VanyikBea14Portre2014Nemcsak Ványik Beatrix (KOS-14.) fantázia-világa csodás, hanem az a karrier is, amelyet befutott könyveivel, Amerikában és itthon..

VanyikBea14KonyveMagyarul2014Borito

S külön „tanítani való” a remekül felépített reklámháttér! Érdemes megnézni a magyar kiadás videóját (ITT) és a könyv honlapját (ITT), de az a sikermese sem semmi, amit a KOS-nak írt, levelében:

Kedves Gábor!
Hosszú idő telt el az én Komlósis tanulmányaim óta.
Azért remélem, emlékszel még rám, az egykori ösztöndíjasra, akinek azt mondtad – most is hallom szinte –, hogy csak akkor nem leszek tévés, ha nem akarok, és adtál egy ládikát, aminek a tehetség a kulcsa.
Az életem más irányt vett, de azért írok most, hogy talán igazoljam feléd is, jó hogy hittél bennem, a nálatok eltöltött idő csak megerősítette, hogy nekem igenis írnom kell. A regényem (A fekete láng ura - Reign of the black flame) immár nyomtatásban is megjelent az USÁ-ban, és a Readers Favourite versenyen a rangos 5 csillagos értékelést kapta, valamint a Hollywood Book Festival-on a Honorable Mentions kategória egyik nyertese lett most júliusban.
Csak szerettem volna megosztani veled ezeket a sikereket, írok tovább örömmel és boldogan, magyarul immár a sorozat harmadik részét.
Bár nem lettem tévés (nem való nekem, inkább befelé forduló és befelé élő ember voltam és vagyok), én hálával gondolok a Komlósis éveimre!
További sok sikert mindenhez!
Üdv:
Beatrix
alias B. B. Vayk,
Ványik Beatrix (KOS-14.) 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.


Végső eredményhirdetés: június 16., szombat, 18.00

(a végzősök bankettje előtt, a Duna Házban!)

PRE - KOS
Keresés