Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Bea (KOS-14.) nem mindennapi könyvsikerei

Ötcsillagos írónőnk
– Amerikában és itthon

VanyikBea14MesevilagaPlakat2014.jpg

VanyikBea14Portre2014Nemcsak Ványik Beatrix (KOS-14.) fantázia-világa csodás, hanem az a karrier is, amelyet befutott könyveivel, Amerikában és itthon..

VanyikBea14KonyveMagyarul2014Borito

S külön „tanítani való” a remekül felépített reklámháttér! Érdemes megnézni a magyar kiadás videóját (ITT) és a könyv honlapját (ITT), de az a sikermese sem semmi, amit a KOS-nak írt, levelében:

Kedves Gábor!
Hosszú idő telt el az én Komlósis tanulmányaim óta.
Azért remélem, emlékszel még rám, az egykori ösztöndíjasra, akinek azt mondtad – most is hallom szinte –, hogy csak akkor nem leszek tévés, ha nem akarok, és adtál egy ládikát, aminek a tehetség a kulcsa.
Az életem más irányt vett, de azért írok most, hogy talán igazoljam feléd is, jó hogy hittél bennem, a nálatok eltöltött idő csak megerősítette, hogy nekem igenis írnom kell. A regényem (A fekete láng ura - Reign of the black flame) immár nyomtatásban is megjelent az USÁ-ban, és a Readers Favourite versenyen a rangos 5 csillagos értékelést kapta, valamint a Hollywood Book Festival-on a Honorable Mentions kategória egyik nyertese lett most júliusban.
Csak szerettem volna megosztani veled ezeket a sikereket, írok tovább örömmel és boldogan, magyarul immár a sorozat harmadik részét.
Bár nem lettem tévés (nem való nekem, inkább befelé forduló és befelé élő ember voltam és vagyok), én hálával gondolok a Komlósis éveimre!
További sok sikert mindenhez!
Üdv:
Beatrix
alias B. B. Vayk,
Ványik Beatrix (KOS-14.) 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés