Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Beatrix (KOS-14.): új, színes, vastag mesekönyv

B. B. Vayk jelenti
egy másik világból...

VanyikBea14Portre2013VanyikBeatrixAnnoVagott„Örömmel jelentem: elkészültem A fekete láng ura második kötetével (a szerkesztés még hátravan). És éppen a hétvégén végzett az első rész angol verziójával az amerikai szerkesztő! Láttátok már az angol nyelvű könyvtrailert? A narrátor Andy Hefner amerikai színész :) ITT megnézhetitek.

VanyikBeaKonyveTrailer.jpgPörögnek az események: könyvmarketing, Frankfurti könyvvásár és egy új színes, vastag mesekönyv tervei! Olyan jóóóóó ezeken ügyködni :)”

Ványik Beatrix (B. B. Vayk)
(KOS-14.) 

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés