Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Beatrix (KOS-14.): új, színes, vastag mesekönyv

B. B. Vayk jelenti
egy másik világból...

VanyikBea14Portre2013VanyikBeatrixAnnoVagott„Örömmel jelentem: elkészültem A fekete láng ura második kötetével (a szerkesztés még hátravan). És éppen a hétvégén végzett az első rész angol verziójával az amerikai szerkesztő! Láttátok már az angol nyelvű könyvtrailert? A narrátor Andy Hefner amerikai színész :) ITT megnézhetitek.

VanyikBeaKonyveTrailer.jpgPörögnek az események: könyvmarketing, Frankfurti könyvvásár és egy új színes, vastag mesekönyv tervei! Olyan jóóóóó ezeken ügyködni :)”

Ványik Beatrix (B. B. Vayk)
(KOS-14.) 

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés