Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Beatrix (KOS-14.): új, színes, vastag mesekönyv

B. B. Vayk jelenti
egy másik világból...

VanyikBea14Portre2013VanyikBeatrixAnnoVagott„Örömmel jelentem: elkészültem A fekete láng ura második kötetével (a szerkesztés még hátravan). És éppen a hétvégén végzett az első rész angol verziójával az amerikai szerkesztő! Láttátok már az angol nyelvű könyvtrailert? A narrátor Andy Hefner amerikai színész :) ITT megnézhetitek.

VanyikBeaKonyveTrailer.jpgPörögnek az események: könyvmarketing, Frankfurti könyvvásár és egy új színes, vastag mesekönyv tervei! Olyan jóóóóó ezeken ügyködni :)”

Ványik Beatrix (B. B. Vayk)
(KOS-14.) 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés