Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Ványik Beatrix (KOS-14.): új, színes, vastag mesekönyv

B. B. Vayk jelenti
egy másik világból...

VanyikBea14Portre2013VanyikBeatrixAnnoVagott„Örömmel jelentem: elkészültem A fekete láng ura második kötetével (a szerkesztés még hátravan). És éppen a hétvégén végzett az első rész angol verziójával az amerikai szerkesztő! Láttátok már az angol nyelvű könyvtrailert? A narrátor Andy Hefner amerikai színész :) ITT megnézhetitek.

VanyikBeaKonyveTrailer.jpgPörögnek az események: könyvmarketing, Frankfurti könyvvásár és egy új színes, vastag mesekönyv tervei! Olyan jóóóóó ezeken ügyködni :)”

Ványik Beatrix (B. B. Vayk)
(KOS-14.) 

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés