Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vetró Péter (KOS-37.) valós sikere

A Való Világ szerkesztője:
egykori KOS-hallgató

VetroPeterPortreSzukVetró Péter (KOS-37.) folytatja kalandos útját a médiában: a 2011. szeptember 12-én induló ValóVilág5 sorozat szerkesztője lett az RTL Klubnál

ValoVilag2011RTLlogo2010

Sziasztok!

VetroPeter2011Utoljára szűk egy évvel ezelőtt adtam hírt magamról.
VetroPeterHorgaszAkkor azzal büszkélkedhettem, hogy egy nemzetközi tematikus csatornánál helyezkedtem el, szintén esztendős rádiózás után. A hazai és külhoni tavak, folyók,patakok világa után pedig ismét sikerült egy lépcsőfokkal feljebb kapaszkodnom a szakmai létrán.
Szeptember 1-től, mint már oly sok volt KOS hallgató, az RTL Klub-nál próbálok megfelelni az újabb elvárásoknak és kihívásoknak.
Hetedmagammal a Való Világ legújabb szériájának leszek a szerkesztője.  Részletezhetném még de a titoktartási nyilatkozat nagy úr. Még nálam is nagyobb:-)
Szóval köszönöm KOS!

Vetró PéterKOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés