Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vetró Péter (KOS-37.) valós sikere

A Való Világ szerkesztője:
egykori KOS-hallgató

VetroPeterPortreSzukVetró Péter (KOS-37.) folytatja kalandos útját a médiában: a 2011. szeptember 12-én induló ValóVilág5 sorozat szerkesztője lett az RTL Klubnál

ValoVilag2011RTLlogo2010

Sziasztok!

VetroPeter2011Utoljára szűk egy évvel ezelőtt adtam hírt magamról.
VetroPeterHorgaszAkkor azzal büszkélkedhettem, hogy egy nemzetközi tematikus csatornánál helyezkedtem el, szintén esztendős rádiózás után. A hazai és külhoni tavak, folyók,patakok világa után pedig ismét sikerült egy lépcsőfokkal feljebb kapaszkodnom a szakmai létrán.
Szeptember 1-től, mint már oly sok volt KOS hallgató, az RTL Klub-nál próbálok megfelelni az újabb elvárásoknak és kihívásoknak.
Hetedmagammal a Való Világ legújabb szériájának leszek a szerkesztője.  Részletezhetném még de a titoktartási nyilatkozat nagy úr. Még nálam is nagyobb:-)
Szóval köszönöm KOS!

Vetró PéterKOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés