Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vetró Péter (KOS-37.) valós sikere

A Való Világ szerkesztője:
egykori KOS-hallgató

VetroPeterPortreSzukVetró Péter (KOS-37.) folytatja kalandos útját a médiában: a 2011. szeptember 12-én induló ValóVilág5 sorozat szerkesztője lett az RTL Klubnál

ValoVilag2011RTLlogo2010

Sziasztok!

VetroPeter2011Utoljára szűk egy évvel ezelőtt adtam hírt magamról.
VetroPeterHorgaszAkkor azzal büszkélkedhettem, hogy egy nemzetközi tematikus csatornánál helyezkedtem el, szintén esztendős rádiózás után. A hazai és külhoni tavak, folyók,patakok világa után pedig ismét sikerült egy lépcsőfokkal feljebb kapaszkodnom a szakmai létrán.
Szeptember 1-től, mint már oly sok volt KOS hallgató, az RTL Klub-nál próbálok megfelelni az újabb elvárásoknak és kihívásoknak.
Hetedmagammal a Való Világ legújabb szériájának leszek a szerkesztője.  Részletezhetném még de a titoktartási nyilatkozat nagy úr. Még nálam is nagyobb:-)
Szóval köszönöm KOS!

Vetró PéterKOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés