Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Vetró Péter (KOS-37.) valós sikere

A Való Világ szerkesztője:
egykori KOS-hallgató

VetroPeterPortreSzukVetró Péter (KOS-37.) folytatja kalandos útját a médiában: a 2011. szeptember 12-én induló ValóVilág5 sorozat szerkesztője lett az RTL Klubnál

ValoVilag2011RTLlogo2010

Sziasztok!

VetroPeter2011Utoljára szűk egy évvel ezelőtt adtam hírt magamról.
VetroPeterHorgaszAkkor azzal büszkélkedhettem, hogy egy nemzetközi tematikus csatornánál helyezkedtem el, szintén esztendős rádiózás után. A hazai és külhoni tavak, folyók,patakok világa után pedig ismét sikerült egy lépcsőfokkal feljebb kapaszkodnom a szakmai létrán.
Szeptember 1-től, mint már oly sok volt KOS hallgató, az RTL Klub-nál próbálok megfelelni az újabb elvárásoknak és kihívásoknak.
Hetedmagammal a Való Világ legújabb szériájának leszek a szerkesztője.  Részletezhetném még de a titoktartási nyilatkozat nagy úr. Még nálam is nagyobb:-)
Szóval köszönöm KOS!

Vetró PéterKOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés