Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

„Tévés kajakkirálynő″

ZentaiNoraPortreA legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu az idén is jutalmazta az elmúlt év legjobbjait. A szövetség elektronikusmédia-díját három év után újra az egykori KOS-hallgató, Zentai Nóra (KOS-24.), a TeleSport szerkesztő-riportere kapta.

ZentaiNoraKajakDij2010A Magyar Televízió Sport főszerkesztőségének munkatársa 2003 óta minden kajak-kenu világverseny televíziós közvetítésében részt vett, ő szerkesztette a nagy sikerű 2006-os szegedi világbajnokságot, és minden évben a világkupák adásait is.
A 2011-es augusztusi szegedi világbajnokság szerkesztői feladatait is Zentai Nóra látja majd el; a vb-t az MTV úgynevezett „host broadcasterként” közvetíti majd nemcsak a hazai, hanem a többmilliós nemzetközi tévéközönségnek.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség a kajakosoknál Janics Natasa és Kammerer Zoltán a kenusoknál pedig Vajda Attila munkáját ismerte el. A legjobb edzőnek járó díjat Janics trénere, Kovács László kapta.

KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés