Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

„Tévés kajakkirálynő″

ZentaiNoraPortreA legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu az idén is jutalmazta az elmúlt év legjobbjait. A szövetség elektronikusmédia-díját három év után újra az egykori KOS-hallgató, Zentai Nóra (KOS-24.), a TeleSport szerkesztő-riportere kapta.

ZentaiNoraKajakDij2010A Magyar Televízió Sport főszerkesztőségének munkatársa 2003 óta minden kajak-kenu világverseny televíziós közvetítésében részt vett, ő szerkesztette a nagy sikerű 2006-os szegedi világbajnokságot, és minden évben a világkupák adásait is.
A 2011-es augusztusi szegedi világbajnokság szerkesztői feladatait is Zentai Nóra látja majd el; a vb-t az MTV úgynevezett „host broadcasterként” közvetíti majd nemcsak a hazai, hanem a többmilliós nemzetközi tévéközönségnek.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség a kajakosoknál Janics Natasa és Kammerer Zoltán a kenusoknál pedig Vajda Attila munkáját ismerte el. A legjobb edzőnek járó díjat Janics trénere, Kovács László kapta.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés