Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

„Tévés kajakkirálynő″

ZentaiNoraPortreA legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu az idén is jutalmazta az elmúlt év legjobbjait. A szövetség elektronikusmédia-díját három év után újra az egykori KOS-hallgató, Zentai Nóra (KOS-24.), a TeleSport szerkesztő-riportere kapta.

ZentaiNoraKajakDij2010A Magyar Televízió Sport főszerkesztőségének munkatársa 2003 óta minden kajak-kenu világverseny televíziós közvetítésében részt vett, ő szerkesztette a nagy sikerű 2006-os szegedi világbajnokságot, és minden évben a világkupák adásait is.
A 2011-es augusztusi szegedi világbajnokság szerkesztői feladatait is Zentai Nóra látja majd el; a vb-t az MTV úgynevezett „host broadcasterként” közvetíti majd nemcsak a hazai, hanem a többmilliós nemzetközi tévéközönségnek.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség a kajakosoknál Janics Natasa és Kammerer Zoltán a kenusoknál pedig Vajda Attila munkáját ismerte el. A legjobb edzőnek járó díjat Janics trénere, Kovács László kapta.

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés