Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

„Tévés kajakkirálynő″

ZentaiNoraPortreA legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu az idén is jutalmazta az elmúlt év legjobbjait. A szövetség elektronikusmédia-díját három év után újra az egykori KOS-hallgató, Zentai Nóra (KOS-24.), a TeleSport szerkesztő-riportere kapta.

ZentaiNoraKajakDij2010A Magyar Televízió Sport főszerkesztőségének munkatársa 2003 óta minden kajak-kenu világverseny televíziós közvetítésében részt vett, ő szerkesztette a nagy sikerű 2006-os szegedi világbajnokságot, és minden évben a világkupák adásait is.
A 2011-es augusztusi szegedi világbajnokság szerkesztői feladatait is Zentai Nóra látja majd el; a vb-t az MTV úgynevezett „host broadcasterként” közvetíti majd nemcsak a hazai, hanem a többmilliós nemzetközi tévéközönségnek.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség a kajakosoknál Janics Natasa és Kammerer Zoltán a kenusoknál pedig Vajda Attila munkáját ismerte el. A legjobb edzőnek járó díjat Janics trénere, Kovács László kapta.

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés