Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Zsoldos Barna (KOS-39.): nyakig a Forma-1-ben

Interjú – csak világsztárokkal

ZsoldosBarna39ffZsoldos Barna (KOS-39.) csak a tavaly nyáron vette át KOS-diplomáját, az idén pedig már folyamatosan világsztárokkal beszélget. A Nemzeti Sport munkatársaként készített már interjút Bernie Ecclestone-nal, Nico Rosberggel, Robert Kubicával, Frank Williamsszel, Gerhard Bergerrel, Jackie Stewarttal, Rubens Barrichellóval és Mark Webberrel.

ZsoldosBarnaMarkWebber

ZsoldosBarna39BernieEcclestone

ZsoldosBarna39NicoRosberg

ZsoldosBarna39RobertKubica

ZsoldosBarnaFrankWilliams

ZsoldosBarnaGerhardBerger

ZsoldosBarnaJackieStewart

ZsoldosBarnaRubensBarrichello

ZsoldosBarnaMarkWebber

 

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés