Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A KOS-ban köttetett...

Haverok, buli, szerelem...

Persze nem ezekért – vagy nem csak ezekért – jön az ember a KOS-ba (vagy a NYÍLT HÉTRE), de bármelyik könnyen utólérheti.

FaragoHajduBkeskeny

Példa rá Hajdú B. István és Faragó Richard az iskolában (KOS-1.) kötődött, immár több mint két évtizedes barátsága, vagy Somogyi Dia (KOS-9.) és Sztancsik Tamás (KOS-15.) házassága... (S a legfrissebb: a TeleSport műsorvezetője és a magyar fociválogatott sajtófőnöke hamarosan már kétgyermekes családot alkot!)

EskuvoSomogyiSztancsik.jpg

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés