Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Balsai Mónika (KOS-26.): színésznő a címlapon, a médiaiskolából

Liza, a rókatündér
BalsaiMonika26adatlap

BalsaiMonika26RTV.hetCimlap2015marcRendhagyó karrier-sztori Balsai Mónié (KOS-26.): riporternek készült a KOS-ban, a nézők elé vágyott, s álma teljesült is.

Naponta több százan figyelik, amint szerepel – színpadon, filmben, tv-játékban.

BalsaiMonika26RTV.hetBeliv2015marcS most már egyre-másra az újságok címlapjáról is ő mosolyog ránk (Színes Kéthetes, Képes Tv, RTV-hét). Legutóbb, 2015 márciusában: egyszerre démoni és angyali szerepe, a Liza, a rókatündér révén.

Nem a Pesti Magyar Színház Kisfaludy-, Főnix-, Domján-, Gundel- és Jászai-díjas(!) színésznője az egyetlen KOS-os pályaelhagyó...

Színészként futott be igazán 
Dömötör Tamás (KOS-17.),
Köllő Babett (KOS-21.),
Fejszés Attila (KOS-29.),
Lipcsey Collini Bori (KOS-36.)
 
és Kolozsi Kilián (KOS-38.) is.

DomotorTamasMikrofonSzuk    KolloBabettPortre2013    FejszesAttila29Portre2013    LipcseyColiniBori36    KolozsiKilianSzuk


Rendhagyó címlapsztori

Csak a képkivágás más, a fotó ugyanaz: az egykori diákunkról – Balsai Mónikáról (KOS-26.) – készült felvétel egy hónapon belül két újság címlapján is megjelent 2013-ban.

Akár vizsgakérdés is lehetne: hogyan lehetséges ez? Hát a szerzői jogok?

A megoldás is alighanem ebben keresendő: vagy a mindkét lapot megjelentető egyugyanazon kiadó, vagy a színésznő ügynöksége szerezte meg (vagy eleve rendelte meg) örökáron a felvételt, s így jogában áll bárhol szerepeltetni. (A szakmai igényesség más kérdés...) 
BalsaiMonika26KethetesRTVcimlap2013novWeb BalsaiMonika26KepesTVcimlap2013decWeb 


KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés