Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bankett-meghívó

Kedves Médiamunkások!

ballagoŐszinte sajnálattal tudatjuk, hogy a „legendás KOS-40” – ha minden a tanterv szerint alakul, a Komlósi kegyelmével, a Kolozsi szeretetével és az alma mater egyesítő erejével – január közepén, a sportvizsga teljesítésével eltávozik az aktív hallgatók sorából.
Ezúton értesítünk Benneteket a 2011. január 28-án pénteken tartandó végső megemlékezésünkről, amelyre sok szeretettel meghívunk Titeket.

 

KOS40BankettMeghivo.jpgAz ünnepélyes szertartás kezdete: 21:00

Miután mi médiapászoraink által szűk KOSos körben szentté avatódunk és ezáltal boldoggá válunk, majd médialovaggá ütődünk és az utolsó vacsorát (svédasztal ambróziával és nektárral) is elfogyasztjuk, a MÚOSZ kapuit megnyitjuk a pályán lévő és az elveszett bárányok számára.

Kérünk Benneteket, hogy egy fergeteges tor keretében kísérjetek el Bennünket a végső útra!

Üdvözlettel:
A KOS-40 Távozói

Pontosítás:
Időpont: 2011. január 28-án, kezdés 21:00
Helyszín: Hafér Étterem, MÚOSZ-székház
Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/a

A banketten a megjelenés kötelezően ajánlott!KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés