Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bankett-meghívó

Kedves Médiamunkások!

ballagoŐszinte sajnálattal tudatjuk, hogy a „legendás KOS-40” – ha minden a tanterv szerint alakul, a Komlósi kegyelmével, a Kolozsi szeretetével és az alma mater egyesítő erejével – január közepén, a sportvizsga teljesítésével eltávozik az aktív hallgatók sorából.
Ezúton értesítünk Benneteket a 2011. január 28-án pénteken tartandó végső megemlékezésünkről, amelyre sok szeretettel meghívunk Titeket.

 

KOS40BankettMeghivo.jpgAz ünnepélyes szertartás kezdete: 21:00

Miután mi médiapászoraink által szűk KOSos körben szentté avatódunk és ezáltal boldoggá válunk, majd médialovaggá ütődünk és az utolsó vacsorát (svédasztal ambróziával és nektárral) is elfogyasztjuk, a MÚOSZ kapuit megnyitjuk a pályán lévő és az elveszett bárányok számára.

Kérünk Benneteket, hogy egy fergeteges tor keretében kísérjetek el Bennünket a végső útra!

Üdvözlettel:
A KOS-40 Távozói

Pontosítás:
Időpont: 2011. január 28-án, kezdés 21:00
Helyszín: Hafér Étterem, MÚOSZ-székház
Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/a

A banketten a megjelenés kötelezően ajánlott!KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés