Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bucsányi Krisztián (KOS-25.) ötletére állítólag bepörgött a net

Egykori hallgatónk felhívása:
Adj az idődből karácsonyra!

BucsanyiKrisztian25KutyavalFekvo

Az idejüket adják ajándékba a hazai legnagyobb facebookos marketingcsoport tagjai, Bucsányi Krisztián (KOS-25.) újságíró, szövegíró, online marketinges felhívására. A kezdeményezés azért is előremutató, mert önzetlenségre ösztönöz, de mást is jelez.

Konzultációt, tanfolyamokat, instagram és facebook oldalkezelést, weblaptervezést, kommunikációs és marketing szolgáltatásokat is adnak egymásnak a 19 ezres tagszámú csoportban. Van, aki karácsonyi videókészítést ajánlott fel, képzések, könyvelési tanácsadás, de még meseírás is ajándék lett.

Az ötletgazda Bucsányi Krisztián újságíró, online marketinges, szövegíró elmondta, számított rá, hogy sokan megmozdulnak majd a csoportból, és beindulnak az egymás közötti felajánlások. Ő maga egy főnek, összesen 2 órás időt ajánlott fel a felhívásában, amiben arra ösztönözte a tagokat, hogy tegyenek hasonló gesztust, és kommenteljék a poszthoz, ki, mit adhat a másiknak.

Krisztiánt egyébként jól ismerhetitek a csaladinet.hu Így jártam Szofival rovatából is, ahol rajta keresztül betekintést nyerhetünk az apukák örömteli kínlódásaiba, ITT.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés