Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Bucsányi Krisztián (KOS-25.) ötletére állítólag bepörgött a net

Egykori hallgatónk felhívása:
Adj az idődből karácsonyra!

BucsanyiKrisztian25KutyavalFekvo

Az idejüket adják ajándékba a hazai legnagyobb facebookos marketingcsoport tagjai, Bucsányi Krisztián (KOS-25.) újságíró, szövegíró, online marketinges felhívására. A kezdeményezés azért is előremutató, mert önzetlenségre ösztönöz, de mást is jelez.

Konzultációt, tanfolyamokat, instagram és facebook oldalkezelést, weblaptervezést, kommunikációs és marketing szolgáltatásokat is adnak egymásnak a 19 ezres tagszámú csoportban. Van, aki karácsonyi videókészítést ajánlott fel, képzések, könyvelési tanácsadás, de még meseírás is ajándék lett.

Az ötletgazda Bucsányi Krisztián újságíró, online marketinges, szövegíró elmondta, számított rá, hogy sokan megmozdulnak majd a csoportból, és beindulnak az egymás közötti felajánlások. Ő maga egy főnek, összesen 2 órás időt ajánlott fel a felhívásában, amiben arra ösztönözte a tagokat, hogy tegyenek hasonló gesztust, és kommenteljék a poszthoz, ki, mit adhat a másiknak.

Krisztiánt egyébként jól ismerhetitek a csaladinet.hu Így jártam Szofival rovatából is, ahol rajta keresztül betekintést nyerhetünk az apukák örömteli kínlódásaiba, ITT.

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés