Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Csepelyi Adrienn tanítványainak (is) dedikált

A Metálműhely felvonult 
tanárnője könyvbemutatóján

CsepelyiAdriennKonyvbemutatoBelemenesMetalmuhely-KOS.2018.05vagvaWeb

Újra összegyűltek a legmetálabbak a Belemenés könyvbemutatóján, a Grundon. Mindkét Metálműhely-évfolyamból érkeztek diákok, hogy velem ünnepeljenek (a képen nem szerepel mindenki, többeknek már el kellett menniük, mire a fotózásig jutottunk. Két órán át dedikáltam ugyanis.)

Mindenki rosszul látta, hogy Csepelyi tábornok elérzékenyült!

CsepelyiAdriennKonyv.HBI.2018.05

I - És öltözéket illetően mit szeretnél?
A - Neked egy latex búslakodóra gondoltam.
I - Hát, van egy bőrnadrágom. Azt gondoltam felvenni, meg egy sombrerót, felülre pedig valamit I LOVE UNITED felirattal.
Hajdú B. Istvánnal (KOS-1.), a könyvbemutatóm moderátorával egyeztetjük előre a részleteket.

Belemenés

CsepelyiAdriennKonyvevel2018

Megírtam. Tényleg. Megjelenik. Tényleg. Be is mutatjuk. Van benne vagy 70% Liverpool. Meg sok más is. Például egy csomó ember, akit szeretek. Vagy szerettem. Jó, még ma is szeretek. Kivéve Torrest. Gyertek! Aki dedikáltat, megnézheti, milyen rondán írok!

Csepelyi Adrienn

CsepelyiAdriennKonyvbemutatoBelemenes2018.05

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés