Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dégi János (KOS-11.): tíz évig volt tévés szerkesztő - és boldog?

Cikk a színészről, aki csak tévésként élt nyugodt életet

168Ora2Meglepő stílusú és megrázó erejű színészportrét közöl a végül az Egyesült Államokban kikötő (?) Dégi Jánosról (KOS-11.) a 168Óra egyik szeptemberi száma 2014-ben. 

Karácsony Ágnes A két szög című remek írásban vázolja fel egykori ösztöndíjasunk színházi leltárát, szomorú álkarrierjét a deszkákon. ITT

DegiJanos11ffDegiJanos11Zsaner2014VagottWebTalán megbocsátható, hogy a kissé letargikus történetből mi egy sort emelünk ki: „Tíz évig volt szerkesztő az MTV-nél és a TV2-nél″, s csak annyit teszünk hozzá: ebben az időszakban boldognak tűnt.
S talán megbocsátható, hogy a régi (1995) és a mostani portrékép mellé csak egy egykori iskolaújság-címlapot teszünk. Igen, ő az a kép bal szélén, nem épp túlöltözve. Úgy tűnik, ezekben az években sem volt túl szomorú...

OHM3csupaszferiDHbalkonDegiPutzFerencziWeb

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés