Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dégi János (KOS-11.): tíz évig volt tévés szerkesztő - és boldog?

Cikk a színészről, aki csak tévésként élt nyugodt életet

168Ora2Meglepő stílusú és megrázó erejű színészportrét közöl a végül az Egyesült Államokban kikötő (?) Dégi Jánosról (KOS-11.) a 168Óra egyik szeptemberi száma 2014-ben. 

Karácsony Ágnes A két szög című remek írásban vázolja fel egykori ösztöndíjasunk színházi leltárát, szomorú álkarrierjét a deszkákon. ITT

DegiJanos11ffDegiJanos11Zsaner2014VagottWebTalán megbocsátható, hogy a kissé letargikus történetből mi egy sort emelünk ki: „Tíz évig volt szerkesztő az MTV-nél és a TV2-nél″, s csak annyit teszünk hozzá: ebben az időszakban boldognak tűnt.
S talán megbocsátható, hogy a régi (1995) és a mostani portrékép mellé csak egy egykori iskolaújság-címlapot teszünk. Igen, ő az a kép bal szélén, nem épp túlöltözve. Úgy tűnik, ezekben az években sem volt túl szomorú...

OHM3csupaszferiDHbalkonDegiPutzFerencziWeb

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés