Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dégi János (KOS-11.): tíz évig volt tévés szerkesztő - és boldog?

Cikk a színészről, aki csak tévésként élt nyugodt életet

168Ora2Meglepő stílusú és megrázó erejű színészportrét közöl a végül az Egyesült Államokban kikötő (?) Dégi Jánosról (KOS-11.) a 168Óra egyik szeptemberi száma 2014-ben. 

Karácsony Ágnes A két szög című remek írásban vázolja fel egykori ösztöndíjasunk színházi leltárát, szomorú álkarrierjét a deszkákon. ITT

DegiJanos11ffDegiJanos11Zsaner2014VagottWebTalán megbocsátható, hogy a kissé letargikus történetből mi egy sort emelünk ki: „Tíz évig volt szerkesztő az MTV-nél és a TV2-nél″, s csak annyit teszünk hozzá: ebben az időszakban boldognak tűnt.
S talán megbocsátható, hogy a régi (1995) és a mostani portrékép mellé csak egy egykori iskolaújság-címlapot teszünk. Igen, ő az a kép bal szélén, nem épp túlöltözve. Úgy tűnik, ezekben az években sem volt túl szomorú...

OHM3csupaszferiDHbalkonDegiPutzFerencziWeb

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés