Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dégi János (KOS-11.): tíz évig volt tévés szerkesztő - és boldog?

Cikk a színészről, aki csak tévésként élt nyugodt életet

168Ora2Meglepő stílusú és megrázó erejű színészportrét közöl a végül az Egyesült Államokban kikötő (?) Dégi Jánosról (KOS-11.) a 168Óra egyik szeptemberi száma 2014-ben. 

Karácsony Ágnes A két szög című remek írásban vázolja fel egykori ösztöndíjasunk színházi leltárát, szomorú álkarrierjét a deszkákon. ITT

DegiJanos11ffDegiJanos11Zsaner2014VagottWebTalán megbocsátható, hogy a kissé letargikus történetből mi egy sort emelünk ki: „Tíz évig volt szerkesztő az MTV-nél és a TV2-nél″, s csak annyit teszünk hozzá: ebben az időszakban boldognak tűnt.
S talán megbocsátható, hogy a régi (1995) és a mostani portrékép mellé csak egy egykori iskolaújság-címlapot teszünk. Igen, ő az a kép bal szélén, nem épp túlöltözve. Úgy tűnik, ezekben az években sem volt túl szomorú...

OHM3csupaszferiDHbalkonDegiPutzFerencziWeb

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés