Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dübörög a "szerkesztőségi" műhely

Csekkold Te is, mi a helyzet a FutKOS háza táján!

futkosÚjszerű, közös műhellyel rukkolt elő Farkasvölgyi Gábor (KOS-33.), Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) és Komlósi Gábor. A valódi szerkesztőségek mintájára működő együttdolgozásnak pedig már kézzelfogható eredményei is vannak: egyre több tartalom jelenik meg a csapat online felületén. Van itt minden, ami a műhely tagokat foglalkoztatja: halloween-i tökfaragás, Vissza a jövőbe jubileum, állandó villamospálya felújítás vagy éppen kolbász- és forraltbor fesztivál. Csekkoljátok ti is a honlapot ITT!

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés