Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dübörög a "szerkesztőségi" műhely

Csekkold Te is, mi a helyzet a FutKOS háza táján!

futkosÚjszerű, közös műhellyel rukkolt elő Farkasvölgyi Gábor (KOS-33.), Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) és Komlósi Gábor. A valódi szerkesztőségek mintájára működő együttdolgozásnak pedig már kézzelfogható eredményei is vannak: egyre több tartalom jelenik meg a csapat online felületén. Van itt minden, ami a műhely tagokat foglalkoztatja: halloween-i tökfaragás, Vissza a jövőbe jubileum, állandó villamospálya felújítás vagy éppen kolbász- és forraltbor fesztivál. Csekkoljátok ti is a honlapot ITT!

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés