Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Dübörög a "szerkesztőségi" műhely

Csekkold Te is, mi a helyzet a FutKOS háza táján!

futkosÚjszerű, közös műhellyel rukkolt elő Farkasvölgyi Gábor (KOS-33.), Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) és Komlósi Gábor. A valódi szerkesztőségek mintájára működő együttdolgozásnak pedig már kézzelfogható eredményei is vannak: egyre több tartalom jelenik meg a csapat online felületén. Van itt minden, ami a műhely tagokat foglalkoztatja: halloween-i tökfaragás, Vissza a jövőbe jubileum, állandó villamospálya felújítás vagy éppen kolbász- és forraltbor fesztivál. Csekkoljátok ti is a honlapot ITT!

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés