Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gönczi Gábor (KOS-12.) sokadszor a címlapon

Keresi a celeb-szerepet
GoncziStory2011majusCimlap

Kereskedelmi tv-csatorna bulvárműsorának meghatározó alakja, már csak ezért is örömmel tesz eleget a sajtó-felkéréseknek Gönczi Gábor (KOS-12.; RTL Klub, Fókusz), iskolánk műhelyvezető tanára. A műsor- és rejtvényújságok, valamint az úgynevezett női magazinok mellett a Story is gyakran „hozza a címlapon″ a zenekar- és műsorvezetőt. 2011 májusában 2 teljes kolumnán vallanak szintén szakmabeli feleségével házasságuk válságáról.


KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés