Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gönczi Gábor (KOS-12.) sokadszor a címlapon

Keresi a celeb-szerepet
GoncziStory2011majusCimlap

Kereskedelmi tv-csatorna bulvárműsorának meghatározó alakja, már csak ezért is örömmel tesz eleget a sajtó-felkéréseknek Gönczi Gábor (KOS-12.; RTL Klub, Fókusz), iskolánk műhelyvezető tanára. A műsor- és rejtvényújságok, valamint az úgynevezett női magazinok mellett a Story is gyakran „hozza a címlapon″ a zenekar- és műsorvezetőt. 2011 májusában 2 teljes kolumnán vallanak szintén szakmabeli feleségével házasságuk válságáról.


KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
SZAVAZÁS
SZAVAZÁS LEZÁRVA! Melyik hétköznap esti focimeccs közvetítésén szeretnél résztvenni 2018 őszén a KOS-ban?
 
Keresés