Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A humortól (Hajdú B.) a beszédtechnikáig (Egerszegi Anna)

Bolondok Napja a KOS-ban

Szombaton fordított nap lesz a KOS-ban (diákok tartanak előadást, értékelik a évfolyamtársaik munkáját), de azért egy-két komoly óra is lesz április 1-jén, a Bolondok Napján. Azért persze ezek is ígérnek meglepetést, lazaságot. Az egyik címe például: A kamera 0 másodperctől forog – avagy, amit nem tanítanak (még a KOS-ban sem)

 EgerszegiAnna2016 HBI2013zsaner

Vasárnap is széles a skála: Hajdú B. István (KOS-1.) – garantáltan nem humormentes – órájától (10.00) Egerszegi Anna tanárnő elmaradhatatlan beszédtechnikai fogadóórájáig (14.30).

KerteszEnikoMucsiZoltanInterju2017

Az órarendet diákjaink már e-mailben megkapták.

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés