Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A humortól (Hajdú B.) a beszédtechnikáig (Egerszegi Anna)

Bolondok Napja a KOS-ban

Szombaton fordított nap lesz a KOS-ban (diákok tartanak előadást, értékelik a évfolyamtársaik munkáját), de azért egy-két komoly óra is lesz április 1-jén, a Bolondok Napján. Azért persze ezek is ígérnek meglepetést, lazaságot. Az egyik címe például: A kamera 0 másodperctől forog – avagy, amit nem tanítanak (még a KOS-ban sem)

 EgerszegiAnna2016 HBI2013zsaner

Vasárnap is széles a skála: Hajdú B. István (KOS-1.) – garantáltan nem humormentes – órájától (10.00) Egerszegi Anna tanárnő elmaradhatatlan beszédtechnikai fogadóórájáig (14.30).

KerteszEnikoMucsiZoltanInterju2017

Az órarendet diákjaink már e-mailben megkapták.

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés