Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Szabolcs (KOS-41.) az FTC-nél

Valóra vált álom – vallomás az ftckezilabda.hu-n

FTCHorvthSzabolcs41Valami olyasmit kellene írnom, hogy Horváth Szabolcs vagyok. A későbbiekben, ha kérhetem, csak Szasza. Valamint, hogy 1986. január 26-án születtem, az ELTE és a Károli után szerkesztőtársaim jó részével a Komlósi Oktatási Stúdióban kötöttem ki, és most Nektek írok, Kedves Fradisták…

KaiserTamas40kaneravalBankett41Muosz2011Bikfalvival

Nyilván érdekes lenne, de most mást találtam ki! Talán feltűnt egy-két játékosnak, hogy a Békéscsaba elleni meccsre Veletek utaztam a buszon. Ha másból nem, legalább abból, hogy a negyedik sorban, ült egy figura, aki vagy Nemzeti Sportot olvasott, vagy félszemmel nézte az Üvegtigris 3-at. Hát ez volnék én.

Amit érdemes tudni rólam: ki tudja miért, valahogy mindig is Fradista voltam. Soha nem szurkoltam más csapatnak! Megszülettem, és állítólag, már egészen kiskoromban meccsekre jártam. Bár erre nem emlékszem! A lényeg, hogy nem tudom (és nem is akarom) letagadni, hogy Fradista vagyok!

Kicsit úgy érzem magam, mint valami mesében. Az egyetlen klub, amit mindig is szerettem, az a Ferencváros volt. Most, hogy egyáltalán beengednek a Csarnokba, már ez hihetetlen örömmel tölt el. És ha beszélhetek a játékosokkal, már majdnem extázisban vagyok. Ha pedig nyer a csapat, akkor valami még több történik velem.

Ezért mondom: az, hogy itt dolgozhatok, olyan, mint egy valóra vált álom.

Horváth Szabolcs (KOS-41.) bemutatkozó írása az FTC kézilabda-honlapján

HorvthSzabolcs41DiplomaFoglBalazs2011junMuosz

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés