Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Horváth Szabolcs (KOS-41.) az FTC-nél

Valóra vált álom – vallomás az ftckezilabda.hu-n

FTCHorvthSzabolcs41Valami olyasmit kellene írnom, hogy Horváth Szabolcs vagyok. A későbbiekben, ha kérhetem, csak Szasza. Valamint, hogy 1986. január 26-án születtem, az ELTE és a Károli után szerkesztőtársaim jó részével a Komlósi Oktatási Stúdióban kötöttem ki, és most Nektek írok, Kedves Fradisták…

KaiserTamas40kaneravalBankett41Muosz2011Bikfalvival

Nyilván érdekes lenne, de most mást találtam ki! Talán feltűnt egy-két játékosnak, hogy a Békéscsaba elleni meccsre Veletek utaztam a buszon. Ha másból nem, legalább abból, hogy a negyedik sorban, ült egy figura, aki vagy Nemzeti Sportot olvasott, vagy félszemmel nézte az Üvegtigris 3-at. Hát ez volnék én.

Amit érdemes tudni rólam: ki tudja miért, valahogy mindig is Fradista voltam. Soha nem szurkoltam más csapatnak! Megszülettem, és állítólag, már egészen kiskoromban meccsekre jártam. Bár erre nem emlékszem! A lényeg, hogy nem tudom (és nem is akarom) letagadni, hogy Fradista vagyok!

Kicsit úgy érzem magam, mint valami mesében. Az egyetlen klub, amit mindig is szerettem, az a Ferencváros volt. Most, hogy egyáltalán beengednek a Csarnokba, már ez hihetetlen örömmel tölt el. És ha beszélhetek a játékosokkal, már majdnem extázisban vagyok. Ha pedig nyer a csapat, akkor valami még több történik velem.

Ezért mondom: az, hogy itt dolgozhatok, olyan, mint egy valóra vált álom.

Horváth Szabolcs (KOS-41.) bemutatkozó írása az FTC kézilabda-honlapján

HorvthSzabolcs41DiplomaFoglBalazs2011junMuosz

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés