Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

A borítóoldalon: Pohl Anette (KOS-4.)

Címlapfotót kértünk, kérünk!

KOS-tőzsdefeladatban (10/57.) kértük/kérjük hallgatóinkat, küldjenek olyan országos lapban megjelent címlapfotókat, amelyeken egykori diákunk szerepel, de a KOS még nem fedezte fel (sem az iskolát bemutató könyvben, sem az előadóterem falán nem szerepel). 

DHnagyteremCimlapfotokFal2018osz.jpg

Elsőként Urvári Zsófi (KOS-57.) talált ilyen borítóképet. Édesanyját, Pohl Enette-t (KOS-4.) ábrázolja, aki még 1992-ben járt a KOS-ba.

PohlAnette04_KoktelMagazin

DHnagyteremCimlapfotokFal2018osz.jpg

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés