Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gáll Csongor (KOS-53.) fejest ugrott a mélyvízbe

Sikeres emberként
váltott a médiára

Az idén nyáron végzett Gáll Csongor (KOS-53.) nem azok közé tartozik, akinek a középiskolából egyből a KOS-ba” vezetett az útjuk. Sikeres üzletemberként határozott úgy 2016-ban, hogy „kitanulja” a médiát, megpróbálkozik a pályáváltással.
Fejest ugrott a médiába.
Bejött!
2017-ben az atv.hu munkatársa lett, s ma már rendszeresen láthatjuk-hallhatjuk tudósításait, riportjait is az országos televízióban.

GallCsongor53.HosszuKatinka2017Vagva GallCsongor53StoryGalaATV2017vagva
Hosszú Katinkával a vb-n,
a Story-gálán egy elegáns hotelben

IdezojelKek

Változtatok!

Valami véget ér... Valami új kezdődik...
Egy évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy változtatok az életemen, mert nem tetszett, hogy én vagyok a munkámért és nem a munkám értem. Nem tetszett, hogy a hétfőről szóló vicces képek mind igazak voltak rám, nem tetszett, hogy az életem olyan volt, mint egy mókuskerék és minden hónap minden hét és minden nap ugyanúgy kezdődött és végződött.

A döntést rengeteg áldozat követte, mind a részemről, mind a szeretteim részéről, de ráléptem az útra és végigcsináltam. A legelső célom az volt, hogy a vizes világbajnokságon ne külső szemlélőként, „civilként", hanem az események szerves részeseként lehessek jelen – és sikerült! 16 napon át tudósíthattam az eddigi legnagyobb hazai sporteseményről, jelen voltam minden magyar éremnél és együtt szurkoltam végig több ezer emberrel egy világbajnoki döntőt. Nekem egy éve ez volt az álmom, de csak azért valósulhatott meg, mert kiléptem a komfort zónámból és átléptem a korlátaimat. Most új álmok és új kihívások következnek, de már biztos vagyok benne, hogy megéri feszegetni a határaimat. 

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés