Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Gáll Csongor (KOS-53.) fejest ugrott a mélyvízbe

Sikeres emberként
váltott a médiára

Az idén nyáron végzett Gáll Csongor (KOS-53.) nem azok közé tartozik, akinek a középiskolából egyből a KOS-ba” vezetett az útjuk. Sikeres üzletemberként határozott úgy 2016-ban, hogy „kitanulja” a médiát, megpróbálkozik a pályáváltással.
Fejest ugrott a médiába.
Bejött!
2017-ben az atv.hu munkatársa lett, s ma már rendszeresen láthatjuk-hallhatjuk tudósításait, riportjait is az országos televízióban.

GallCsongor53.HosszuKatinka2017Vagva GallCsongor53StoryGalaATV2017vagva
Hosszú Katinkával a vb-n,
a Story-gálán egy elegáns hotelben

IdezojelKek

Változtatok!

Valami véget ér... Valami új kezdődik...
Egy évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy változtatok az életemen, mert nem tetszett, hogy én vagyok a munkámért és nem a munkám értem. Nem tetszett, hogy a hétfőről szóló vicces képek mind igazak voltak rám, nem tetszett, hogy az életem olyan volt, mint egy mókuskerék és minden hónap minden hét és minden nap ugyanúgy kezdődött és végződött.

A döntést rengeteg áldozat követte, mind a részemről, mind a szeretteim részéről, de ráléptem az útra és végigcsináltam. A legelső célom az volt, hogy a vizes világbajnokságon ne külső szemlélőként, „civilként", hanem az események szerves részeseként lehessek jelen – és sikerült! 16 napon át tudósíthattam az eddigi legnagyobb hazai sporteseményről, jelen voltam minden magyar éremnél és együtt szurkoltam végig több ezer emberrel egy világbajnoki döntőt. Nekem egy éve ez volt az álmom, de csak azért valósulhatott meg, mert kiléptem a komfort zónámból és átléptem a korlátaimat. Most új álmok és új kihívások következnek, de már biztos vagyok benne, hogy megéri feszegetni a határaimat. 

KOS Plusz

Írni is kötelező vagy elég csak jól beszélni?

Gyakran elhangzik a KOS-ban: azért szeretnék tévés lenni, mert nem tudok, vagy nem akarok írni.
Pedig érdemes! Legalább belekóstolni, hiszen manapság a médiumok, a Jolly Joker típusú újságírókat keresik, ráadásul az írással nagyon könnyen csiszolni tudjuk a gondolatainkat. Szabó Magda írónő mondta egykor, hogy aki képes a betűket életre kelteni, annak a beszéde is megelevenedik.

PRE - KOS
Keresés