Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hüttner Csaba (KOS-6.) kinevezése

A kajak-kenu válogatott
új szövetségi kapitánya is
a KOS-ba járt

Huttner06ffHuttnerCsaba06KKszovkap2016portreAz egyik legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu válogatottjának élére nemrég kinevezett új szövetségi kapitány egykor a KOS újságíró-hallgatója volt. Hüttner Csaba – becenevén Hüti – későbbi világbajnok társával, Szuszkó Lászlóval együtt iratkozott be 1993-ban, az első félév után azonban kimaradtak, mert „megindult alattuk a hajó”.

Hüttner később négyszeres világbajnok és Európa-bajnok lettmagyar kenus. Az Eurosport kajak-kenu közvetítéseinek szakkomentátora. 2016-tól a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Felső képünkön Hüttner KOS-os igazolványképe (1993), s friss portréfotója (2016), immár szövetségi kapitányként.

A nagy képen az olimpiai bajnok Horváth, Kolonics párossal kiegészülve, elsőként a célban a négyes kenuk versenyében a szegedi világbajnokságon (1998)

KenuIV1998horvath-csaba-kolonics-gyorgy-szuszkoLaszloHuttnerCsaba

Hüttner KOS-os jelentkezési lapja ITT

Huttner06AdatlapKihuzasokkalVagva2

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés