Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Hüttner Csaba (KOS-6.) kinevezése

A kajak-kenu válogatott
új szövetségi kapitánya is
a KOS-ba járt

Huttner06ffHuttnerCsaba06KKszovkap2016portreAz egyik legsikeresebb magyar sportág, a kajak-kenu válogatottjának élére nemrég kinevezett új szövetségi kapitány egykor a KOS újságíró-hallgatója volt. Hüttner Csaba – becenevén Hüti – későbbi világbajnok társával, Szuszkó Lászlóval együtt iratkozott be 1993-ban, az első félév után azonban kimaradtak, mert „megindult alattuk a hajó”.

Hüttner később négyszeres világbajnok és Európa-bajnok lettmagyar kenus. Az Eurosport kajak-kenu közvetítéseinek szakkomentátora. 2016-tól a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

Felső képünkön Hüttner KOS-os igazolványképe (1993), s friss portréfotója (2016), immár szövetségi kapitányként.

A nagy képen az olimpiai bajnok Horváth, Kolonics párossal kiegészülve, elsőként a célban a négyes kenuk versenyében a szegedi világbajnokságon (1998)

KenuIV1998horvath-csaba-kolonics-gyorgy-szuszkoLaszloHuttnerCsaba

Hüttner KOS-os jelentkezési lapja ITT

Huttner06AdatlapKihuzasokkalVagva2

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés