Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) interjúja diákjával, Szabó Tímeával (KOS-52.)

A tanárnő, a diák és a szigorú sün esete...

KocsisBrigitta45MuWebHogy egy profi újságíró – Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) – interjút készít egy profi fotóssal – Szabó Tímea (KOS-52.) –, s ez nyomtatásban megjelenik egy

Ridikl2013-

profi magazinban – Ridikül – abban igazán semmi különös nincs.

Még abban sem, hogy a KOS-ban találtak egymásra.
De, hogy a tanárnő (Brigi tavasszal még az iskola oktatási igazgatója volt, ősztől műhelyvezető) írjon cikket diákjáról (Timi jelenleg is KOS-hallgató), az azért nem mindennap és nem mindenütt fordul elő..

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg

IdezojelKekCommaKöszönöm szépen Kocsis-M. Brigitta valódi érdeklődését :-)
Az interjú alatt Brigi végig rám nézett, s nem használt diktafont. Fogalmam sincs, hogy csinálta, de szinte szóról szóra idézett! Illetve mégis tudom; profi és igazán kíváncsi, hihetetlenül kedves és őszinte újságíró!

Szabó Tímea

A teljes interjú ITT olvasható.

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg


KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés