Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) interjúja diákjával, Szabó Tímeával (KOS-52.)

A tanárnő, a diák és a szigorú sün esete...

KocsisBrigitta45MuWebHogy egy profi újságíró – Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) – interjút készít egy profi fotóssal – Szabó Tímea (KOS-52.) –, s ez nyomtatásban megjelenik egy

Ridikl2013-

profi magazinban – Ridikül – abban igazán semmi különös nincs.

Még abban sem, hogy a KOS-ban találtak egymásra.
De, hogy a tanárnő (Brigi tavasszal még az iskola oktatási igazgatója volt, ősztől műhelyvezető) írjon cikket diákjáról (Timi jelenleg is KOS-hallgató), az azért nem mindennap és nem mindenütt fordul elő..

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg

IdezojelKekCommaKöszönöm szépen Kocsis-M. Brigitta valódi érdeklődését :-)
Az interjú alatt Brigi végig rám nézett, s nem használt diktafont. Fogalmam sincs, hogy csinálta, de szinte szóról szóra idézett! Illetve mégis tudom; profi és igazán kíváncsi, hihetetlenül kedves és őszinte újságíró!

Szabó Tímea

A teljes interjú ITT olvasható.

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg


KOS Plusz

Önbizalomfröccs
és kemény kritika

Felevzaro2012majusPappGabriella44FoglBalazsKG

Alapos, úgynevezett félévzáró beszélgetésen vesz részt 2018. június 10-étől a kezdő évfolyam (KOS-56.) valamennyi hallgatója. A kéttagú vizsgabizottság mindenkivel körülbelül egy órát társalog: értékel, kérdez, meghallgatja a személyes problémákat, elemzi a tévés vizsgát és a tesztet, tanácsokat ad a folytatásra, új (!) műhelyeket javasol a második félévre.

OsztondijPuzzle

Fejenként kb. 20-30 (!) osztályzat és értékelés, valamint a szubjektív benyomások alapján születik meg a döntés, hogy ki kaphat ösztöndíjat, illetve ki jut esetleg az eltanácsolás sorsára. 
A félév és a vizsgák során elért részeredményeket a vizsgabeszélgetésen összesítjük, az ott kialakult képet is beleszámítva.

PRE - KOS
Keresés