Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) interjúja diákjával, Szabó Tímeával (KOS-52.)

A tanárnő, a diák és a szigorú sün esete...

KocsisBrigitta45MuWebHogy egy profi újságíró – Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) – interjút készít egy profi fotóssal – Szabó Tímea (KOS-52.) –, s ez nyomtatásban megjelenik egy

Ridikl2013-

profi magazinban – Ridikül – abban igazán semmi különös nincs.

Még abban sem, hogy a KOS-ban találtak egymásra.
De, hogy a tanárnő (Brigi tavasszal még az iskola oktatási igazgatója volt, ősztől műhelyvezető) írjon cikket diákjáról (Timi jelenleg is KOS-hallgató), az azért nem mindennap és nem mindenütt fordul elő..

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg

IdezojelKekCommaKöszönöm szépen Kocsis-M. Brigitta valódi érdeklődését :-)
Az interjú alatt Brigi végig rám nézett, s nem használt diktafont. Fogalmam sincs, hogy csinálta, de szinte szóról szóra idézett! Illetve mégis tudom; profi és igazán kíváncsi, hihetetlenül kedves és őszinte újságíró!

Szabó Tímea

A teljes interjú ITT olvasható.

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg


KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés