Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) interjúja diákjával, Szabó Tímeával (KOS-52.)

A tanárnő, a diák és a szigorú sün esete...

KocsisBrigitta45MuWebHogy egy profi újságíró – Kocsis-M. Brigitta (KOS-45.) – interjút készít egy profi fotóssal – Szabó Tímea (KOS-52.) –, s ez nyomtatásban megjelenik egy

Ridikl2013-

profi magazinban – Ridikül – abban igazán semmi különös nincs.

Még abban sem, hogy a KOS-ban találtak egymásra.
De, hogy a tanárnő (Brigi tavasszal még az iskola oktatási igazgatója volt, ősztől műhelyvezető) írjon cikket diákjáról (Timi jelenleg is KOS-hallgató), az azért nem mindennap és nem mindenütt fordul elő..

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg

IdezojelKekCommaKöszönöm szépen Kocsis-M. Brigitta valódi érdeklődését :-)
Az interjú alatt Brigi végig rám nézett, s nem használt diktafont. Fogalmam sincs, hogy csinálta, de szinte szóról szóra idézett! Illetve mégis tudom; profi és igazán kíváncsi, hihetetlenül kedves és őszinte újságíró!

Szabó Tímea

A teljes interjú ITT olvasható.

SzaboTimea52buvarcikkRidikul2016szeptemberKocsis-M.jpg


KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés