Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-osok, 2019 nyarán

Felnőtt a feladathoz...
BecseiDavid52_interju_kezilabda_Szeged_2019

Becsei Dávid (KOS-51.) nem tartozott a legnagyobb ígéretek közé, amikor elvégezte a médiaiskolát.
De azóta rákapcsolt! Az ország egyik legjobb kézilabadaklubjánál sajtómunkatárs!
Az ősszel induló új idényről a kékmezesek csapatkapitányával, a svéd olimpiai bajnok Jonas Källmannal (jobbról) készített hosszú interjút. A kétméteres balszélsővel folytatott beszélgetés a MOL-PICK Szeged hivatalos oldalán található.
Dávid nem mellesleg a Hétméteres.hu kézilabda-hírportál főszerkesztő-helyettese.

Strand és/vagy vizes vb...

Akár egész nap strandolhatna, de azért "fürdött kicsit" a világbajnoki közvetítésben is, a légkondicionált KOS-stúdióban!

SzalagyiAron56_Strand_2019 SzalagyiAron56_SneffSzilard_KOS-studio_2019julius_vizes_uszo_vb-Korea

Szalagyi Áron (KOS-56.) egykori évfolyamtársával, az azóta az iskola technikai főnökévé avanzsált Sneff Szilárddal (KOS-56., jobbra) közösen órákon át kommentálta a vizes vb eseményeit.

Mindenevő médiamunkás

Hajdú Csaba (KOS-18.) volt a Magyar Rádió technikusa, aztán szerkesztő, műsorvezető, riporter, médiatechnológus, az Amadeus Rádió programigazgatója, a Pragmamedia marketingvezetője, de mindenekelőtt riporter, helyszíni rendezvények műsorvezetője, "Szolnok hangja".

HajduCsaba18_Montazs_2019.jpg

Nála sokoldalúbb, színesebb, vígkedélyűbb médiamunkást keveset találni.
Csak kapásból, 2019 nyaráról: öreg autók felvonulása, gyerekek műanyagmotor-futama, junior séfverseny, fesztiválok konferálása...

Forgat, szerkeszt, ír, kutat...

Vagy ha úgy tetszik: televíziós, rádiós, könyvíró és kötetszerkesztő, Kamera Hungária és Sajtó Nívódíjas dokumentumfilmes, gasztronómia-kutató.

SzederkenyiOlga15_PetofiIrodalmiMuzeum_2019

Szederkényi Olga (KOS-15.) – a képen a Petőfi Irodalmi Múzeumbanlegújabb médiakalandozása: 2019-ben Naplók a vérzivatarból címmel hétrészes hangjátékot írt és rendezett Márai Sándor író és saját nagyszülei (!) második világháborús visszaemlékezéseiből.

Amit a rádióban nem érzékelünk...

Bárány Anna (KOS-38.) bő 10 éve végzett a KOS-ban, 10 éve dolgozik a Jazzy Rádióbanműsorvezetőként. Az idén nyáron azonban új szerepben (is) bemutatkozott. Nemcsak a szokásos műsorban és adássávban hallhatjuk: szabadságos kollégákat helyettesít.
Nem kis – de adásban nem észrevehető – izgalommal...

BaranyAnna38_JazzyStudio2019FBvagva

A világon az egyik legmenőbb dolog rádiós műsort vezetni! ❤️

KOS Plusz

Szükség van ennyi újságíróra, riporterre?

Jogos a kérdés. A válasz: igen, egyre többre. Nem csak a televízió- és rádióadók száma nő fokozatosan, nemcsak újságból van egyre több (bár alacsonyabb példányszámban). Az internet, a weboldalak, az új hírportálok valósággal „zabálják” a médiamunkásokat. Ráadásul egyre több cég, intézmény alkalmaz „sajtóst”. Egyre több a referens, beszédíró, szóvivő, kommunikátor, sajtófigyelő, kommunikációs munkatárs, nem beszélve a gombamód szaporodó eseményekről: a csapatépítő tréningektől a konferenciákon át a sporteseményekig mindenütt szükség van moderátorra, műsorvezetőre.

PRE - KOS
Keresés