Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Világrekorder exkosos

KupeczikMartaFellep

Kupeczik Márta (KOS-24.) járt egészségügyi iskolába, tanult televíziós bemondónak és dolgozott au-pairként is. Az éneklés viszont folyamatosan jelen volt az életében. Hangterjedelmi világrekorder, megalapította saját zenekarát, most pedig egy énekes világkupán indult el, ahol máris bekerült a legjobb 45 közé. Két dallal is versenyben van, ezekre szavazni is lehet naponta, egészen június végéig (www.martamaria.com).

KOS, BSI, Felix, 

KocsisTibor47Portre

Kocsis Tibor Krisztián (KOS-47.), a Juventus Rádió tudósítója; a budapesti Sziget-fesztivál és a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál színpadmestere, konferansziéja; korábbi PRE-KOS-tanársegéd 2015 februárjától oktatás-szervezőként tevékenykedik az iskolában.

RadvanyiBenedek46Portre2014.jpgRadványi Benedek (KOS-46.), a Magyar Nemzet, a Hír3DTv és az Esti Hírlap korábbi külső munkatársa – akinek tavaly első könyve is megjelent – a Budapest Sport Iroda főállású szervezője, propaganda-munkatársa lett.

KissKinga01SportvarazsKiss Kinga (KOS-1.), aki hosszú éveken át volt a TeleSport szerkesztő-riportere, majd műsorvezetője, az MTV után pedig a SportTv nemzetközi ügyekért felelős vezetője lett, 2015-től pedig a Felix Promotion menedzseriroda témavezetőjeként dolgozik.

(Folyt. köv.)

KOS Plusz

Miért érdemes előre, interneten jelentkezni?

Az előzetés jelentkezés a KOS-ba nem kötelező. De ajánlott. Nemcsak azért, mert az érdeklődőknek – természetesen ingyen és bérmentve – postázzuk a KOS-könyvet, hanem mert, ha kitöltötte az elektronikus jelentkezési lapot, akkor három éven át rendszeresen megküldjük az iskola hírlevelét e-mail címére.

PRE - KOS
Keresés