Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

Világrekorder exkosos

KupeczikMartaFellep

Kupeczik Márta (KOS-24.) járt egészségügyi iskolába, tanult televíziós bemondónak és dolgozott au-pairként is. Az éneklés viszont folyamatosan jelen volt az életében. Hangterjedelmi világrekorder, megalapította saját zenekarát, most pedig egy énekes világkupán indult el, ahol máris bekerült a legjobb 45 közé. Két dallal is versenyben van, ezekre szavazni is lehet naponta, egészen június végéig (www.martamaria.com).

KOS, BSI, Felix, 

KocsisTibor47Portre

Kocsis Tibor Krisztián (KOS-47.), a Juventus Rádió tudósítója; a budapesti Sziget-fesztivál és a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál színpadmestere, konferansziéja; korábbi PRE-KOS-tanársegéd 2015 februárjától oktatás-szervezőként tevékenykedik az iskolában.

RadvanyiBenedek46Portre2014.jpgRadványi Benedek (KOS-46.), a Magyar Nemzet, a Hír3DTv és az Esti Hírlap korábbi külső munkatársa – akinek tavaly első könyve is megjelent – a Budapest Sport Iroda főállású szervezője, propaganda-munkatársa lett.

KissKinga01SportvarazsKiss Kinga (KOS-1.), aki hosszú éveken át volt a TeleSport szerkesztő-riportere, majd műsorvezetője, az MTV után pedig a SportTv nemzetközi ügyekért felelős vezetője lett, 2015-től pedig a Felix Promotion menedzseriroda témavezetőjeként dolgozik.

(Folyt. köv.)

KOS Plusz

Számüzzük a kameralázat!

Visszatérő feladat: mutasd be kedvenc tárgyadat a kamera előtt! Az igazi cél persze a beszélő „megnyugtatása": a kezében tartott tárgy csak segít „megnyílni”, elfelejtetni a körülötte lévő kamerákat, lámpákat, monitorokat; leküzdeni a lámpalázat.

Hoztak már karikagyűrűt és kutyát, marsallbotot és szteppcipőt, Barbie-babát és bibliát, Fradi-sálat és rózsaszínpárducos melltartót, mobiltelefont és irodaszéket. A csúcs: Vadon János (KOS-13., azóta ismert tévés és rádiós szereplő) nyulai. Ráadásul a nézőknek kellett kitalálni, a fülüknél  fogva lógatott szegény párák közül melyik a preparált (kitömött) és melyik a szintén mozdulatlan, de élő. 

A KOS-módszer a stúdiódrukk ellen nála is bejött. „Nyusziból″ médiaoroszlán lett.

PRE - KOS
Keresés