Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-osokkal indít az új sportos portál!

Fókuszban az utánpótlás sportolók!

up_logo„62 sportág egy helyen″ - hivatalosan a március 17-én, a SYMA-csarnokban rendezendő sajtótájékoztatóval indul útjára az utanpotlassport .hu. FoglBalazsF1Magyarországon egyértelműen hiánypótló, nemzetközi szinten figyelemre méltó kezdeményezés. Az induló cikkekben számos jelenlegi (nem csak sportos!) hallgatónk írása olvasható, a szerkesztőség oszlopos tagjai közt pedig Fogl Balázst (KOS-36.), egykori hallgatónkat, jelenlegi tanárunkat üdvözölhetjük.

 

Bartos Máté, Hamza Judit, T. Molnár Dániel (valamennyien KOS-41.), Nagy Zsolt, Szabó László, Tocsev Diána (mind KOS-42.) már jelentkeztek írásokkal, interjúkkal, tudósításokkal az utánpótlás-honlapon.
up_banner_300x100A szerkesztőségből a KOS-hallgatókat Fogl Balázs (KOS-36., jelenleg a KOS-ban videóvágás-műhelyt vezető tanár, oktatásszervező) fogja össze.

„Igaz, a portál hivatalosan csak március közepén indul, az előkészületek már fél éve zajlanak. Hatvankét sportágban kellett kiépíteni (és építjük folyamatosan) a kapcsolatrendszert, egyedülálló sportegyesület-listát hoztunk létre az aloldalakon. Jómagam 14 sportágat felügyelek, a legtöbb csapatsportot, valamint a művészeti sportokat; az atlétikától a kosárlabdán és a tornán keresztül a vízilabdáig. Hozzám tartoznak a lovassportok,  de például a szinkronkorcsolya és a szinkronúszás is. Célunk a tehetségek felkutatása, bemutatása, a legkisebb kluboktól a legnagyobbakig igyekszünk mindenkivel foglalkozni, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sport szakállamtitkársága, valamint a MOB maximális támogatásával!"

KOS Plusz

Sztorizás vagy tudás?

A kettő gyakran együtt jár: vannak nagyelőadók, akik egyéniségükkel és humorukkal olyan könnyedén képesek átadni a legszárazabb szakmai anyagot is, hogy a hallgatók először azt érzik, jól szórakoztak, aztán rájönnek, hogy nevetve tanultak. Nem kell magolni, a történetek kapcsán rögzül a konkrét tudás is!
Nem is beszélve például Görög Ibolya nagyelőadásairól: a protokollfőnök-asszony olyan fergeteges stílusban adja a tudtukra illemtani hiányosságaikat, hogy eszükbe sem jut megsértődni, sőt: az előadása után, csupa „jól nevelt” ember özönlik ki a tanteremből.

PRE - KOS
Keresés