Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-osokkal indít az új sportos portál!

Fókuszban az utánpótlás sportolók!

up_logo„62 sportág egy helyen″ - hivatalosan a március 17-én, a SYMA-csarnokban rendezendő sajtótájékoztatóval indul útjára az utanpotlassport .hu. FoglBalazsF1Magyarországon egyértelműen hiánypótló, nemzetközi szinten figyelemre méltó kezdeményezés. Az induló cikkekben számos jelenlegi (nem csak sportos!) hallgatónk írása olvasható, a szerkesztőség oszlopos tagjai közt pedig Fogl Balázst (KOS-36.), egykori hallgatónkat, jelenlegi tanárunkat üdvözölhetjük.

 

Bartos Máté, Hamza Judit, T. Molnár Dániel (valamennyien KOS-41.), Nagy Zsolt, Szabó László, Tocsev Diána (mind KOS-42.) már jelentkeztek írásokkal, interjúkkal, tudósításokkal az utánpótlás-honlapon.
up_banner_300x100A szerkesztőségből a KOS-hallgatókat Fogl Balázs (KOS-36., jelenleg a KOS-ban videóvágás-műhelyt vezető tanár, oktatásszervező) fogja össze.

„Igaz, a portál hivatalosan csak március közepén indul, az előkészületek már fél éve zajlanak. Hatvankét sportágban kellett kiépíteni (és építjük folyamatosan) a kapcsolatrendszert, egyedülálló sportegyesület-listát hoztunk létre az aloldalakon. Jómagam 14 sportágat felügyelek, a legtöbb csapatsportot, valamint a művészeti sportokat; az atlétikától a kosárlabdán és a tornán keresztül a vízilabdáig. Hozzám tartoznak a lovassportok,  de például a szinkronkorcsolya és a szinkronúszás is. Célunk a tehetségek felkutatása, bemutatása, a legkisebb kluboktól a legnagyobbakig igyekszünk mindenkivel foglalkozni, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sport szakállamtitkársága, valamint a MOB maximális támogatásával!"

KOS Plusz

 Mennyire lehet alapos, elmélyült tudást szerezni kétszer négy hónap alatt?

A KOS soha nem is állította, hogy teljes körű, mindenre elegendő ismereteket nyújt.

Azt viszont igen, hogy mindennel megismertet, kedvet csinál, felkelti az érdeklődést. Mint egy múzeumi tárlatvezetés profi útikalauzokkal. Mintha a Louvre összes termén átrohannánk egy nap alatt. Mindent látunk, hallunk, tájékozódunk. Ismereteink nem mindenre kiterjedőek, de azt pontosan tudni fogjuk, hogy hol lehet utánanézni, hozzáolvasni, hogyan mélyülhetünk el benne, és ami a legfontosabb: kit kérdezhetünk meg, ha elakadunk valamiben.

Igen, a KOS egyik erénye a kapcsolatok építése. Akár a sztártanárokkal, akár azokkal, akik egykor ugyanide jártak és már alapemberei egy-egy szerkesztőségnek. Van belőlük néhány…

PRE - KOS
Keresés