Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-osokkal indít az új sportos portál!

Fókuszban az utánpótlás sportolók!

up_logo„62 sportág egy helyen″ - hivatalosan a március 17-én, a SYMA-csarnokban rendezendő sajtótájékoztatóval indul útjára az utanpotlassport .hu. FoglBalazsF1Magyarországon egyértelműen hiánypótló, nemzetközi szinten figyelemre méltó kezdeményezés. Az induló cikkekben számos jelenlegi (nem csak sportos!) hallgatónk írása olvasható, a szerkesztőség oszlopos tagjai közt pedig Fogl Balázst (KOS-36.), egykori hallgatónkat, jelenlegi tanárunkat üdvözölhetjük.

 

Bartos Máté, Hamza Judit, T. Molnár Dániel (valamennyien KOS-41.), Nagy Zsolt, Szabó László, Tocsev Diána (mind KOS-42.) már jelentkeztek írásokkal, interjúkkal, tudósításokkal az utánpótlás-honlapon.
up_banner_300x100A szerkesztőségből a KOS-hallgatókat Fogl Balázs (KOS-36., jelenleg a KOS-ban videóvágás-műhelyt vezető tanár, oktatásszervező) fogja össze.

„Igaz, a portál hivatalosan csak március közepén indul, az előkészületek már fél éve zajlanak. Hatvankét sportágban kellett kiépíteni (és építjük folyamatosan) a kapcsolatrendszert, egyedülálló sportegyesület-listát hoztunk létre az aloldalakon. Jómagam 14 sportágat felügyelek, a legtöbb csapatsportot, valamint a művészeti sportokat; az atlétikától a kosárlabdán és a tornán keresztül a vízilabdáig. Hozzám tartoznak a lovassportok,  de például a szinkronkorcsolya és a szinkronúszás is. Célunk a tehetségek felkutatása, bemutatása, a legkisebb kluboktól a legnagyobbakig igyekszünk mindenkivel foglalkozni, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sport szakállamtitkársága, valamint a MOB maximális támogatásával!"

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
Keresés