Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-sajtópáholy a Fradi-pályán

KOS-generációk találkozása III.

1-15-21-40-43

Amiről Nagy Viktor (KOS-43.) még csak álmodozik, azt Matuz Krisztián (KOS-15.) már profiként műveli: élő egyenesben közvetít az Albert-stadionból, M. Náthon András (KOS-40.) fotóján.

NagyViktor43MatuzKrisztianFTC2011

Aztán persze a két szomszédos fülkéből az összes KOS hallgató ugyanúgy közvetít – csak felvételre, értékelésre... Hisz saját sajtópáholyt kaptunk az Albert-stadionban, külön a KOS-nak nyomtatott jegyekkel.

FTCjegyekKOS2011a

Mindez Féderer Andrea (KOS-21.) hathatós közreműködésével. A zöld-fehérek sajtófőnök-asszonya hol a sajtópáholyban, hol a pálya szélén tűnt fel. Hol a legutóbbi KOS-hallgatók, hol a legrégebben végzettek egyike mellett: az FTC–Kaposvár mérkőzés egyik játékvezetői asszisztense Vámos Tibor (KOS-1.) volt.

FedererAndrea21SzpisakBiro

KOS Plusz

Ezermester médiamunkások

Hol vannak már azok az idők, amikor hét-nyolc fős stábok vonultak ki egy-egy eseményre, és külön személy volt a sofőr, a riporter, a szerkesztő, az operatőr, a technikus, a vágó. Ma már – mi tagadás, költségcsökkentési szempontokból – a legtöbb helyen azokat a médiamunkásokat keresik, akik egy személyben képesek ellátni ezeket a feladatokat. Magyarán leszervezik, leforgatják, megvágják, alámondják az anyagot, egyedül. 

Éppen ezért a KOS-ban is ilyen „mindenhez konyító”, all-round embereket igyekszünk képezni: kicsit operatőrködünk, kicsit vágunk, kicsit riporterkedünk, kicsit szerkesztünk, na meg persze a kamera előtt is mindenki jó néhányszor kipróbálja magát.

PRE - KOS
Keresés