Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-sajtópáholy a Fradi-pályán

KOS-generációk találkozása III.

1-15-21-40-43

Amiről Nagy Viktor (KOS-43.) még csak álmodozik, azt Matuz Krisztián (KOS-15.) már profiként műveli: élő egyenesben közvetít az Albert-stadionból, M. Náthon András (KOS-40.) fotóján.

NagyViktor43MatuzKrisztianFTC2011

Aztán persze a két szomszédos fülkéből az összes KOS hallgató ugyanúgy közvetít – csak felvételre, értékelésre... Hisz saját sajtópáholyt kaptunk az Albert-stadionban, külön a KOS-nak nyomtatott jegyekkel.

FTCjegyekKOS2011a

Mindez Féderer Andrea (KOS-21.) hathatós közreműködésével. A zöld-fehérek sajtófőnök-asszonya hol a sajtópáholyban, hol a pálya szélén tűnt fel. Hol a legutóbbi KOS-hallgatók, hol a legrégebben végzettek egyike mellett: az FTC–Kaposvár mérkőzés egyik játékvezetői asszisztense Vámos Tibor (KOS-1.) volt.

FedererAndrea21SzpisakBiro

KOS Plusz

Tanárok javítják a puskát

Nincs tankönyv. Pontosabban nincs egyetlen egy, igazi tankönyv (De azért Harléé, Wisingeré, Horváté, Bedőé, sportosoknak Gallové nagyon ajánlott!). De tanulhatsz saját jegyzeteidből is. Másokéból is. Sőt, az iskola arra is vállalkozik, hogy a saját puskádat (vagy másét, ami csak véletlenül hozzád került…) átnézi, kijavítja, még mielőtt rögzülne benned.
Például ez (az elmúlt évek csúcsbakija): a vezető operatőr autóvezetés közben operál”…

Van viszont kötelező, ajánlott és „ha jókat akarsz olvasni…”  fejezetekből álló olvasmányjegyzék.
Vannak sokszorosított (természetesen ingyenes) jegyzetek, a közös fachokban.
S vannak Prezi- és Powerpoint-diasorok, tanári jegyzetlapok, amelyeket neten megküldünk.

PRE - KOS
Keresés