Get Adobe Flash player
Komlósi Oktatási Stúdió, a mindig megújuló médiaiskola
Tanáraink 1990 –

KOS-sajtópáholy a Fradi-pályán

KOS-generációk találkozása III.

1-15-21-40-43

Amiről Nagy Viktor (KOS-43.) még csak álmodozik, azt Matuz Krisztián (KOS-15.) már profiként műveli: élő egyenesben közvetít az Albert-stadionból, M. Náthon András (KOS-40.) fotóján.

NagyViktor43MatuzKrisztianFTC2011

Aztán persze a két szomszédos fülkéből az összes KOS hallgató ugyanúgy közvetít – csak felvételre, értékelésre... Hisz saját sajtópáholyt kaptunk az Albert-stadionban, külön a KOS-nak nyomtatott jegyekkel.

FTCjegyekKOS2011a

Mindez Féderer Andrea (KOS-21.) hathatós közreműködésével. A zöld-fehérek sajtófőnök-asszonya hol a sajtópáholyban, hol a pálya szélén tűnt fel. Hol a legutóbbi KOS-hallgatók, hol a legrégebben végzettek egyike mellett: az FTC–Kaposvár mérkőzés egyik játékvezetői asszisztense Vámos Tibor (KOS-1.) volt.

FedererAndrea21SzpisakBiro

KOS Plusz

A KOS (egyik) igazi varázsa a személyes találkozás a médiasztárokkal

Arról nem is beszélve, amikor „késve” kezdődött a 12.00-ra kiírt előadás, mert a hallgatóknak „meg kellett” nézniük a déli Tv-híradót, amelynek műsorvezetője aztán tíz perccel később, talpig sminkben, 12.15-kor már ott állt „élőben”, az imént még megcsodált ruhában a tanteremben és elkezdte az előadását.
Az „aktuális sztárok” aztán igazán azt tanítják, ami épp a legfrissebb tudnivaló a médiáról!

PRE - KOS
SZAVAZÁS
Kit látnál a legszívesebben a Kovácsi László Médiadíj ünnepélyes átadásán a KOS-ban? Ki legyen a műsorvezető, interjúkészítő október 28-án, vasárnap 10 órától?
 
Keresés